Det er Escape Aktiv som byr på en helt gratis tur for en ­heldig testreiser for Vagabond Reiselyst til høsten. Er du klar for å utforske en av Italias vakreste kystregioner, og skrive om dette for magasinet?

Dette er en fottur mellom kystbyene Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza og Monterosso – også kjent som Cinque Terre.

LES MER OM CINQUE TERRE HER!

På tur med Escape Aktiv er det trivelig reisefølge, storslått natur og gode opplevelser inkludert. Denne fotturen til Cinque Terre i Italia er godt tilrettelagt slik at du kan konsentrere deg om å nyte reisen. Du bærer kun dagstursekk når vi er ute på vandring. Lokale guider gir deg landskapets rike historie og kultur, og norsk turleder sørger for at alt det praktiske er i orden. 

Vakre Cinque Terre, Italia. Foto: istock

Turfølget bor fire netter på et komfortabelt hotell i La Spezia, som er like sør for Cinque Terrre. Du får fort følelsen av å være en del av denne byen når gatene fylles på ettermiddagen og alle skal ut for å innta sin ettermiddagskaffe og en iskrem. Det går fine turstier mellom alle de vakre kystbyene turen går til, enten langs havet eller lenger opp i terrenget. Olivenlunder, vinranker, sitrontrær, landsbyliv og hyggelige restauranter – gode samtaler, latter, god mat og drikke! 

Testreisen går i oktober – en helt perfekt tid å reise til Cinque Terre på. Temperaturen i luften passer aktive nordmenn med fjellsko, men vannet fremdeles er varmt. Bøndene høster inn vindruene sine, og det blir selvfølgelig muligheten til å smake på edle dråper på vandring i de idylliske omgivelsene.

Inkludert i testreisen er:

• Fly Oslo-Firenze t/r med SAS og busstransport

• 4 overnattinger med frokost på koselig hotell i Spezia samt 3 lunsjpakker

• 4 middager inkl. vin på lokale restauranter

• Engelsktalende lokalguide på vandredagene

• Togbilletter på vandredagene, Cinque Terre-kort og City Tax La Spezia

•  Turleder fra Escape Travel

Det er gratis å melde seg på: Er du glad i å skrive, ta bilder eller formidle reiseglede? Meld deg som testreiser! Alt du må gjøre, er å fylle ut et kort skjema på våre nettsider magasinetreiselyst.no, der du må begrunne hvorfor akkurat DU skal vinne denne  fantastiske reisen!

MELD DEG SOM TESTREISER HER!

SØKNADSFRIST: 30.06.2024 

Turen arrangeres av Escape TravelNå kan du bli testreiser for Vagabond Reiselyst og reise helt gratis til Italia og Cinque Terre! Foto: Escape