CocoCay er en privat paradisøy, og et høydepunkt på cruiset. Foto: RCL

Da bør du melde deg som testreiser for Vagabond Reiselyst. Til høsten sender vi to heldige personer på gratis cruise fra Florida, og på en ukes rundreise i Karibia.

MELD DEG SOM TESTREISER HER!

Cruise er en stadig voksende ferieform, og med en seilas med prisbelønte Royal Caribbean på deres hjemmebane i Karibia er det en gylden mulighet til å bli kjent med en spennende region. 
Cruiset tar deg bl.a. med til paradisøya Perfect Day at CocoCay der den karibiske stemningen åpenbarer seg i samme øyeblikk som du setter foten på land.

Dette 7-netters cruiset går på et Oasis-klasse skip, kjent for å være verdens største cruiseskip. At cruiseskipet er stort, betyr flere opplevelser. Med over 16 dekk, 20 restauranter og 7 ulike nabolag med et vell av aktiviteter er det aldri kjedelig. Her er det bare å velge og vrake i et stort utvalg spisesteder, og ved det store bassengområdet kan du koble helt av mellom slagene. Underveis blir det selvsagt spennende utflukter på land, men det er også spennende aktiviteter om bord på det innholdsrike skipet, Surfesimulatoren FlowRider er spennende, det samme er en zipline som gir deg utsikt rett ned til det bakre, utendørsområdet på skipet – nabolaget Boardwalk. Raskeste vei ned dit er for øvrig via den høyeste sklien til sjøs, the Ultimate Abyss.

På kveldstid er det masse spennende underholdning ombord. Royal Caribbean er det første og eneste rederiet med skøytebane der du kan oppleve spektakulære isshow med profesjonelle artister som løftes og svever rundt i piruetter. Har du en isdanser i magen, er skøytebanen åpen noen av dagene slik at du selv kan forsøke deg på isen, skøytene er selvfølgelig gratis å låne. I tillegg bør du få med deg stupeshow under åpen himmel og broadwayforestillinger.

Wonder of the Seas. Foto: RCL

Det er helt gratis å melde seg som testreiser, og reisen er også gratis. Vinneren av denne testreisen for to personer skal skrive om opplevelsen i form av daglige blogger fra turen for Vagabond Reiselyst, samt lage en oppsummerende reiseskildring i etterkant av reisen. Det er derfor en forutsetning at testreiserne har interesse for både skriving og fotografering. Se for øvrig fullstendige kriterier i søknadsskjemaet.

MELD DEG SOM TESTREISER HER!


Praktisk informasjon:
Antall: 2 personer
Avreise: Høsten 2024
Netter: 7

Inkludert:
Fly med Norse til USA
En ukes cruise i Karibia med RCL
Hotellovernatting
Transport fra flyplass til hotell + hotell til havn
Internett og drikkepakke om bord

FORLENGET påmeldingsfrist: 3.juni 2024

Turen arrangeres av RCL