Magasinet Reiselyst har de siste årene opplevd en kraftig vekst, som forventes å fortsette inn i 2017. Magasinet er markedsledende i eget segment innen digitale flater som web, nettbrett og sosiale medier. Vi er klare for fremtiden. Er du?

Magasinet Reiselyst er et spennende, lekkert og norskeid reisemagasin med fokus på natur, kultur, innsikt, hemmelige perler og trender. Med fem heltidsansatte journalister har Magasinet Reiselyst Norges største reiseredaksjon. Vi jobber mot å bli det største reisemagasinet i print, og ligger i front digitalt.

Her er tre gode grunner for å bli med oss på reisen:

 

1. Vi er i vekst:
Siden første nummer kom ut i mai 2006 under navnet ZINE travel har magasinet hatt en svært positiv utvikling, spesielt etter navnebyttet til Magasinet Reiselyst i 2011. De siste årene har lesertallene økt med 111 prosent.

2. Størst:
I 2014 ble vi Norges største reisemagasin, noe vi fortsatt er med 93 000 lesere (TNS Gallup, sept 2016) – langt foran alle konkurrenter.

3. Attraktiv målgruppe:
Våre lesere er vel bereist (3-5 ganger i året), har høy inntekt og høy utdannelse. De er både kvinner og menn, med hovedvekt på gruppen 45+ og 20-30.

Ta kontakt for informasjon om priser og annonsestørrelser.

ronny@magasinetreiselyst.no