Vi i Vagabond Reiselyst vil gjerne høre hva dere lesere mener om en destinasjon, et hotell eller et land. Derfor sender vi i samarbeid med turoperatører og turistkontorer ut heldige lesere flere ganger i året! Noen ganger går turen til Geilo. Andre ganger til Maldivene. Eller Antarktis. Uansett kan vi love en opplevelsesrik og spennende tur.

Testreiserne har fått publisert en reisereportasje i magasinet, samt at bloggene deres ble publisert på våre websider.

Alt du trenger å gjøre for å bli med i kampen om å bli testreiser, er å fylle inn skjemaet med navn, alder og kontaktdetaljer, samt skrive kort om hvorfor du vil være en god testreiser. Er du spesielt flink til å skrive? Tar du gode bilder? Har du en reiseblogg allerede? Har du et spesielt forhold til destinasjonen reisen går til? Fortell oss hvorfor akkurat du skal bli vår neste testreiser!

NB – du må melde deg på hver enkelt testreise når den legges ut, selv om du har meldt deg på andre testreiser tidligere.

MERK: Det går ikke an å melde seg på flere testreiser i samme søknad. Hvis man vil melde seg på flere må man sende separate søknader og begrunnelser.

Velg ønsket testreise

Jeg ønsker å melde meg på følgende testreise:

Personlig informasjonVed å delta i testreisekonkurransen, godtar jeg å få informasjon fra Vagabond Reiselyst og samarbeidspartnere i fremtiden.

KRITERIER FOR Å DELTA
ALT OM TESTREISER
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN