Vi i Vagabond Reiselyst vil gjerne høre hva dere lesere mener om en destinasjon, et hotell eller et land. Derfor sender vi i samarbeid med turoperatører og turistkontorer ut heldige lesere flere ganger i året! Noen ganger går turen til Geilo. Andre ganger til Maldivene. Eller Antarktis. Uansett kan vi love en opplevelsesrik og spennende tur.

Testreiserne har fått publisert en reisereportasje i magasinet, samt at bloggene deres ble publisert på våre websider.

Alt du trenger å gjøre for å bli med i kampen om å bli testreiser, er å fylle inn skjemaet med navn, alder og kontaktdetaljer, samt skrive kort om hvorfor du vil være en god testreiser. Er du spesielt flink til å skrive? Tar du gode bilder? Har du en reiseblogg allerede, eller er aktiv på Instagram? Har du et spesielt forhold til destinasjonen reisen går til? Fortell oss hvorfor akkurat du skal bli vår neste testreiser!

NB – du må melde deg på hver enkelt testreise når den legges ut, selv om du har meldt deg på andre testreiser tidligere.

MERK: Det går ikke an å melde seg på flere testreiser i samme søknad. Hvis man vil melde seg på flere må man sende skjemaet flere ganger. Du kan klippe og lime inn samme søknad.

Velg ønsket testreise

Jeg ønsker å melde meg på følgende testreise:Personlig informasjonVed å delta i testreisekonkurransen, godtar jeg å få informasjon fra Vagabond Reiselyst og samarbeidspartnere i fremtiden.

KRITERIER FOR Å DELTA
ALT OM TESTREISER
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN