Reportasjer

Elektrisk sakteferie i Telemark

Kanalbåtferie – det høres ut som noe eksotisk man gjør nede på kontinentet, med avstikkere til vinland og blomstrende landskap. Nå kan du få det hele også i Norge – vinsmaking inkludert.

Uncategorised

Lysefjorden rundt

Dramatiske klippeformasjoner, fjordcruise og røde buer – nei, det er ikke Lofoten, men vakre Lysefjorden i Rogaland!

Aktiv, Natur, Reportasjer

Smak og behag i Sognefjorden

Sognefjorden kan bli en av de store feriefavorittene i sommer. Lokalentusiast Jannet Aksnes (48) fra Flåm viser vei til fjord og fjell i den allsidige regionen øst for Bergen. Selv er hun klar for en travel sommer med «pop-up»-restaurant, hvor noen av landets beste kokker skal diske opp med gourmetmat på Otternes bygdetun.

Mat og drikke, Reportasjer

Søt weekend i Girona

Kan man ta en weekend i langweekenden? Klart det går an! Mange drar til Barcelona på mini-ferie. Setter du av en dag eller to og en togtur på 30 minutter kan du oppleve to byer på samme langhelg.

Reportasjer, Sol og bad

Med hjerte for Italia

Christian Strand gleder seg til å kunne spise god mat og drikke vin i Italia, og kjenne følelsen av sand mellom tærne igjen. Men han oppdager også stadig nye perler her hjemme.


Kultur, Mat og drikke, Reportasjer, Storby

The Liberties – nabolaget i storbyen

The Liberties er full av historie og sjarm, og for Anthony O’Brien er den hyggelige bydelen selve essensen av Dublins gleder. – Her finner du skatter i hver gate. I tillegg har vi en sterk nabolagsfølelse. Vi er en vennlig gjeng som stiller opp for hverandre, sier O’Brien som tar med turister gatelangs med In Our Shoes Walking Tours (inourshoeswalkingtours.ie).

Natur, Reportasjer

Tett på naturen

Trenden er tydelig: Vi vil ha det lille ekstra når vi skal unne oss en fri­helg. Og selv små overnattings­steder byr på store naturopplevelser.

Kultur, Mat og drikke, Reportasjer, Storby

Pulsen på Paris

Franske fristelser går aldri av moten, og med en boom av bistroer og brasserier er Frankrikes gastronomi nok en gang på alles lepper. Vi dro til Paris for å ta pulsen på Europas kulinariske hovedstad.