Nyheter, Reportasjer

Nytt magasin i salg!

Ny utgave av Vagabond Reiselyst er ute! 100 sider stappet med ny reiseinspirasjon. Denne gangen får du blant annet stor guide til Vietnam utenfor allfarvei!

Eksotisk, Kultur, Natur, Reportasjer, Sol og bad

Tortuguero – Costa Ricas grønne lunge

Med et nettverk av kanaler og laguner som snor seg gjennom mangroveskoger og tropisk regnskog er Tortuguero nasjonalpark helt nordøst ved Costa Ricas karibiske kyst landets mest unike. Her er alle Costa Ricas fire apetyper, en rekke iguaner, fugler, ­fargerike frosker og til og med leopard. En økoturists våte drøm!

Hotelltest, Reportasjer, Storby

Istanbuls nye storstue

Da storslagne Peninsula åpnet i den gamle cruiseterminalen i Karaköy i april 2023 fikk Istanbul en helt ny storstue for ­kresne turister, inkludert en takterrasse med ny restaurant av byens eneste tostjerners Michelinchef.

Eksotisk, Kultur, Reportasjer

I kunstnernes mekka

Heltrukket i hvitt og blått har den bohemske landsbyen Sidi Bou Saïd vært et yndet sted for kunstnere og ­turister i århundrer. Og den er ikke mindre sjarmerende i dag.


Natur, Reportasjer

Høstlige Hedmarksvidda

Høsten er beste tid for å komme seg ut i ­naturen. Men det finnes hundrevis av ­alternativ til de mest populære rutene, der du får gå i fred og ro. Vi fant en ny favoritt, bare halvannen time fra Oslo.

Natur, Reportasjer

Den eventyrlige øya

Kamelsafari over mongolske stepper, paradisiske sydhavsstrender og grønne åser som på Færøyene. Sørøya er en smak av verden – saltet med nordnorsk kystkultur.

Natur, Reportasjer

Det gode seterliv

VINGELEN, INNLANDET. Fjellområdet i Vingelen er et ubeskrevet blad for mange, men med nasjonalparken Forollhogna på dørstokken er dette et fantastisk reisemål.