Vi har slått oss sammen med Vagabond og blitt til Vagabond Reiselyst

Les mer om sammenslåingen HER

Lurer du på hvem som lager Vagabond Reiselyst? Les mer om staben HER

Magasinet Reiselyst

Printversjonen av magasinet er fortsatt vårt mest populære produkt, hvor hver utgave leses av 80 000 mennesker. Reiselyst er et kvalitetsmagasin, med fokus på reisetrender, storbyreiser, aktiv ferie, natur- og dyreliv og den hemmelige perlen du ønsker du visste om. Mesteparten av innholdet produseres av vår egen stab, som i 2017 var på 44 jobbreiser til 30 land.

www.magasinetreiselyst.no

Helt siden lanseringen av de første websidene i 2007 har Magasinet Reiselyst satset på å møte leserne også digitalt. Nettsidene ble raskt det største reisemagasinet på nett, en posisjon www.magasinetreiselyst.no fortsatt har.

Nyhetsbrev

Gjennom reiseklubben Ekstra Reiselyst holder vi jevnlig kontakt med over 65 000 brukere. Hver uke mottar de nyhetsbrev som inneholder tilbud, testreiser, interessante saker og gjerne noen ekstra goder. Dette er i hovedsak andre og yngre brukere enn leserne av printutgaven.

Sosiale Medier

Våre følgere er svært aktive og genererer mye buzz og moro! Sjekk oss ut på Facebook her eller følg oss på @magasinetreiselyst på Instagram.

Reiselyst i mediene

Reiselyst er Norges viktigste reisemagasin og siteres ofte i norske medier. Magasinets redaktør er også fast reiseekspert på God Morgen, Norge på TV2 og i Kveldsåpent på P1. Noen av presseklippene finner du her.

Vil du vite mer?

Abonnere
Annonsere
Kontakt oss
Meld deg på vårt nyhetsbrev