Tross vanskelige tider lever reiselysten i beste velgående!

Men vi må alle tilpasse oss den nye normalen. Koronatiden har skapt uante utfordringer, og muligheter, for mange spesielt innen turistnæringen. Også for Norges to største reisemagasiner. Så i sommer ble det sånn at Magasinet Reiselyst overtok Vagabond, og vi har jobbet hardt for å lage et magasin med det beste av to verdener – Vagabonds eksotiske eventyrlyst, og nære opplevelser fra den norske staben til Reiselyst. Ved å samle merkevarene Vagabond og Reiselyst i samme selskap vil det være mulig å både lage et bedre produkt og få økonomien til å gå rundt. Derfor vil alle som har abonnert på de respektive magasinene heretter få ett samlet magasin. Det viktigste er ikke hva vi heter – men hva vi serverer.

Vi håper dere liker det nye magasinet!

Nettsider, nyhetsbrev og sosiale medier vil bestå som i dag. Følg oss i sosiale medier, og send oss gjerne tilbakemelding på det nye magasinet!

Noen abonnerte allerede på begge magasiner, og de vil automatisk få forlenget perioden på det nye magasinet med gjenværende utgaver både fra Reiselyst og Vagabond. Dersom abonnementene sto i forskjellige navn er det ikke mulig å gjøre det automatisk, så da er det fint om dere tar kontakt med kundeservice på vagabondreiselyst@aboservice.no eller på tlf 67 21 79 74 mellom kr 09.00 – 11.30 og 12.30 – 15.00 på hverdager.

Vagabonder drømmer videre – og den eventyrlige verden skal igjen lokke, inspirere og glede nysgjerrige globetrottere. Det samme skal vi, enten det er snakk om en smakfull reise i Norge, et eventyrlig møte med en fremmed kultur i Afrika eller på behagelige seilas i Italia.

Vel reis!

Glad hilsen fra hele staben i Vagabond Reiselyst