TORILD MOLAND (50)

Instagram: @ travel_torild

Redaktør Torild har reist verden rundt i flere tiår – og i tre år seilte hun til og med verden rundt i sin egen seilbåt, og skrev bok om turen etterpå. Til sammen er det blitt godt over 100 land på alle sju kontinenter. Torild er også God Morgen, Norges faste reiseekspert, og snakker titt og ofte om reise både der og i andre medier. Med bakgrunn fra blant annet VG feature, NRK og WWF ligger naturopplevelser og dyreliv redaktørens hjerte nærmest – men hun sier heller ikke neitakk til en uke med dykking og luksus på Maldivene. Altså er det god Ole Brumm-filosofi på toppen av Norges største reisemagasin.


RONNY FRIMANN (59)

Instagram: @ronny_frimann

Fotograf, ekstremsportidrettsutøver og tidligere kickboxer. Nå nyter Ronny en mer avslappet livsstil med god mat, vin og selskap – men trives fortsatt med kamera rundt halsen både under vann omkranset av hvalhai eller i en safaribil i de tidligste morgentimene. Gründer og visjonær som startet Magasinet Reiselyst for 16 år siden og samboer med redaktør Torild Moland. 

RUNAR LARSEN (37)

Instagram: @runarandtheworld

Journalist Runar har vært en fast del av Magasinet Reiselysts sin redaksjon i over 12 år og besøkt over 90 land. Han elsker å begi seg ut i det ukjente med kameraet og ryggsekken, men trives også godt i naturen, på safari og på ølsmaking – for å ikke snakke om på bilturer utenfor allfarvei eller på lange togturer. Runar er ikke bare vel bereist; han er også særdeles vel belest og har blant annet ansvaret for våre boksider.

MARI BAREKSTEN (34)

Instagram: @maribareksten

Helt siden journalist Mari pakket sin første ryggsekk har hennes hovedmål vært å reise, enten som backpacker, i studier eller når det kommer til jobb. Hun har skrevet bachelorgrad om ladyboys i Thailand og hatt adresse i både Thailand og Tanzania. Mari har jobbet fast for Magasinet Reiselyst i seks år og de siste tre årene har hun vært samboer med fotograf Paul Hughson som ofte er med henne på oppdrag.

IDA ANETT DANIELSEN (28)

Instagram: @travellerida 

Ida har jobbet for Magasinet Reiselyst i fem år og hadde med seg en bachelor i Medier og kommunikasjon fra OsloMet i kofferten. Etter å ha bodd på Hawaii elsker hun både ananas og saltvann, men er også veldig glad i å kaste seg utafor et juv i zipline eller gå på topptur. Ida har i tillegg til å være journalist ansvaret for å legge ut saker på nett og for nyhetsbrevene våre.

IDA HELEN MELGAARD (33)

Redaksjonens designer og hun som har tatt oppgaven med å smelte sammen Norges to største reisemagasiner i ett og jobbet for å beholde det beste av to verdener. Det er blitt mange meter med print på kontoret, testing av fonter og diskusjoner om rom og luft – men resultatet er vi veldig fornøyd med. Med bakgrunn fra Dagens Næringsliv og eget foretak er Ida vant til stramme linjer, og liker et visst system. Vi håper dere liker det også! 

SOFI LUNDIN (39)

Instagram: @sofi_lundin

Den svenske frilansjournalisten og – fotografen Sofi bor og jobber delt mellom Norge og Uganda. I 2017 ble hun utnevnt til en Rising Star in Photography av Adobe. Sofi er god på å møte og se mennesker der de er, og har mer enn ti års erfaring fra utviklingssektoren. 

HELLE ØDER VALEBROKK (48)

Instagram: @helleskitchen

Helle er selverklært gastronaut og en av landets fremste matbloggere og skriver om mat, reiser og livets mange gleder. Helle kommer til å få en fast matspalte i det nye Vagabond Reiselyst hvor hun vil skrive om det hotteste som rører seg innenfor mat og drikke. Så alle foodies der ute bør glede seg! 

GEIR KAMSVÅG

Redaktør av Cinema som i mange år har gledet Vagabonds lesere med sine tekster om kommende og interessante filmer. Den jobben vil han fortsette med i Vagabond Reiselyst. Geir har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987 og har lang erfaring. Forvent mange gode filmtips og spennende kritikker i de kommende utgavene. 


LYST TIL Å ABONNERE PÅ MAGASINET? BESTILL HER!
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN