Tema: Nord-Europa

Kortreiste eventyr i Nord-Europa er tema i denne utgaven.

Er dette sommeren når Norden blir det nye Syden? Med hetebølger og stri strøm av turister i Middelhavet kan den litt kjøligere nordlige delen av Europa være et fristende alternativ. Vi viser vei til strandperler i Østersjøen, fine fjellturer i Tatrafjellene og gode smaker i Danmark i den splitter nye utgaven av Vagabond Reiselyst.

Innsidernes tips til Paris!

Har du OL-feber? Da bør du lese innsidertipsene fra Paris.

Sommerens heteste storby er klar for De olympiske leker. Men uansett om du skal følge arrangementet ringside eller besøke Lysets by etter at idrettsfesten er over – hva er egentlig verdt å se i Paris? Og hvor bør du spise? Vi har spurt lokale eksperter om sine beste tips fra Frankrikes hovedstad.

Smaken av Oslofjorden

På kulinarisk skattejakt i Oslofjorden.

Det er kort vei mellom de kulinariske høydepunktene i Oslofjorden. Her er det lokale råvarer som er stjernen, i alt fra edle dråper til fristende grønnsaker langs fjorden.

Verdensarven på Sri Lanka

På sporet av verdensarven i Sri Lankas kulturelle hjerte.

Det er kanskje strandlivet som lokker, men for den som er opptatt av mer enn sol og palmesus er det Sri Lankas historiske skatter som fascinerer. Vi ble bergtatt av natur og kultur i det kulturelle triangelet.

Storbyløve med sandskrekk

EM-KLAR: Norge glimrer med sitt fravær i årets europamesterskap i fotball, men programleder Emil Gukild gleder seg likevel til å følge kampene i Tyskland fra studio i Oslo.
EM-KLAR: Norge glimrer med sitt fravær i årets europamesterskap i fotball, men programleder Emil Gukild gleder seg likevel til å følge kampene i Tyskland fra studio i Oslo.


Emil Gukild er klar for å lose seerne gjennom fotball-EM i Tyskland fra tv-studio i verdens beste by. Etterpå blir det drømmereise til et land tv-profilen omtaler som en annen planet.

Sommerens nyheter i Skandinavia

Masse spennende nyheter i nærområdet - test dem i sommer!
Masse spennende nyheter i nærområdet – test dem i sommer!Heftige overnattingssteder, gode smaker, renoverte museer og nye turer er stikkord for årets reiselivsnyheter fra både Norge, Sverige og Danmark. Sånt er godt nytt for alle som vil på kortreist ferie i sommer.


I tillegg kan du bli med utenfor tråkket på Den dominikanske republikk, vi tester hvor godt kunstig intelligens fungerer som reiserådgiver, og vi har fått gode innsidetips til Bangkok,
Som vanlig får du også tips til nye reisebøker, smått og godt fra inn- og utland, filmomtaler og reisetips fra ekte globetrottere.


BLI ABONNENT DU OGSÅ!