ALT OM TESTREISER

Vi i Magasinet Reiselyst vil gjerne høre hva dere lesere mener om en destinasjon, et hotell eller et land. Derfor sender vi i samarbeid med turoperatører og turistkontorer ut heldige lesere, hver eneste måned. Noen ganger går turen til Geilo. Andre ganger til Maldivene. Eller Antarktis. Uansett kan vi love en opplevelsesrik og spennende tur.

Så vinner dere ikke første gang, kommer det straks en ny sjanse.

Siden 2010 har vi sendt lesere til Thailand, Tanzania, Maldivene, Mauritius, Sverige, Norge, Frankrike, Tyrkia og en rekke andre destinasjoner.

Bloggene deres ble publisert på den gamle websiden, fremtidige reiseblogger publiseres på denne nye siden.

Akkurat nå utlyser vi denne testreisen:

Alt du trenger å gjøre for å bli med i kampen om å bli testreiser, er å fylle inn et skjema med navn, alder og kontaktdetaljer, samt skrive kort om hvorfor du vil være en god testreiser. Er du spesielt flink til å skrive? Tar du gode bilder? Har du en reiseblogg allerede? Har du et spesielt forhold til destinasjonen reisen går til? Fortell oss hvorfor akkurat du skal bli vår neste testreiser!

NB – du må melde deg på hver enkelt testreise når den legges ut, selv om du har meldt deg på andre testreiser tidligere.

GRIP SJANSEN – MELD DEG PÅ I DAG!

Kriterier for å delta:

• Du må sende en daglig blogg fra turen din, så lesere hjemme i Norge kan følge med på reisen. Bloggen trenger ikke være lang, men må inneholde minimum 5 bilder fra destinasjonen og 10 linjer (ca 800 tegn med mellomrom) om dine opplevelser. I tillegg er det også fint om du sender ekstra materiale til sosiale medier, inkludert filmsnutter.

• Du må selv ha med eget kamera eller god mobil og sørge for å få sendt bilder, film og tekst til SoMe og blogg til info@magasinetreiselyst.no

• Etter endt reise må du bidra til å skrive en oppsummerende artikkel som kommer på trykk i Reiselyst.

• Du må være villig til å stille opp for medier hjemme i Norge, dersom for eksempel din lokalavis ønsker å skrive om Testpanelet. Du må også være beredt til å stille opp for et intervju i Reiselyst sin printutgave.

• Reiselyst og turoperatøren du reiser med, må kunne bruke tekst og bilder fra turen i andre sammenhenger.

• Du må være over 18 år for å kunne delta.

• Dersom du ikke overholder denne avtalen, kan turoperatøren kreve betalt for hele eller deler av turen.

TILBAKE TIL HOVEDSIDEN