Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema Florida

Milelange strender, karibiske fornemmelser, adrenalinfylte fornøylsesparker og ville nasjonalparker. Det er en grunn til at Florida lenge har vært en favoritt. Vi har blant annet vært i morobyen Orlando, sofistikerte Fort Lauderdale og grønne Sanibel. Vi har også smakt oss gjennom Tampa, fisket på Islamorada og vært på alligatorsafari i Everglades – og masse, masse mer. Stort tema finner du fra side 58 i det nye magasinet! 

Krystallklart vann og flotte strender – Montenegro er badeløvenes favoritt. Foto: Runar Larsen

Den nye sommerfavoritten

I lille, sjarmerende Montenegro venter solsikker badeferie, lokale fristelser og vakker natur. Reportasje finner du på side 80. 

Norge med kajakk

Monica Gundersen (49) kapret andreplassen i årets skrivekonkurranse med sin fengende beretning om å oppdage hele verden – i Norge! Sølvvinnerreportasjen kan du lese på side 34. 

Man trenger ikke alltid å reise til den andre siden av jordkloden for å dra på eventyr. Man kommer langt med en god reisekamerat, to kajakker og en god dose fantasi. Foto: Monica Gundersen

Stor guide: Årets beste cruise

Middelhavscruise med familien, rundreise i Asia eller elvelangs på Nilen – fra side 113 har vi samlet 24 av årets beste cruise! 

I den nyeste utgaven får du stor guide til 24 cruise i sus og dus. Foto: iStock

I tillegg har vi oppdaget matbyen Krakow, vært på rundreise i India og gått fottur på Tenerife. Du kan også lese om Tyrkias comeback, skiparadiset Cortina, få pakketips til cruiseferien og tips til Reykjavik. Og masse, masse mer. 

Magasinet er i salg fra 19. februar!

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN