Nysgjerrig på cruiseferie? Da er det bare å glede seg til den splitter nye utgaven av Vagabond Reiselyst, som i sin helhet er viet den populære ferieformen som handler om veldig mye mer enn de klassiske seilasene på store skip. Her er det gode muligheter for å bli både overrasket og inspirert.

NB! Cruisespesial 2024 sendes ut til alle abonnenter av Vagabond Reiselyst sammen med Vagabond Reiselyst nr 2. Begge bladene skal være hos abonnentene i uke 9. Bladet kommer for salg hos bladforhandlere denne uka.

Dette er noe av det du kan lese om i magasinet som er i trykken nå:Det nye ikonet
Oh yes – vi var med da Icon of the Seas la ut på jomfru­turen fra Miami i januar. Dette er RCL sitt første skip i den nye Icon-klassen, og en overraskende stor endring fra foregående skip. Så – er hun verdt «hypen»? 

BLI ABONNENT DU OGSÅ!

Eksotisk cruise
Trodde du cruiseferie kun handlet om paraplydrinker på dekk og travle landhugg i historiske byer? Her er 15 av årets mest spennende alternativer for deg som ser etter mer eksotiske opplevelser.

På Tysklands vannveier
En kort etappe på kartet, men likevel et dypdykk i spennende historie, vakker natur og friske viner. En langhelg med elvecruise på elven Main er en sansenes reise – uansett sesong. 

Testreise:  Meld deg på!
Meld deg på og få sjansen til å teste cruise i Karibia eller elvecruise i Europa – helt gratis! Meld deg på her!


48 timer i Miami

Du har vært på cruise, og har to dager til å se Floridas solskinnshovedstad med langstrakte strender, trendy kafeer, latin-amerikanske vibber og noen av landets beste museer. Her er den perfekte planen for å få med litt av alt på bare 48 timer.

Verdenscruise 
Hallvard og Inger Helen har gjort noe stadig flere gjør – nemlig seilt jorda rundt på cruiseskip. Les om de norske langcruiseentusiastenes opplevelser til sjøs i det nye magasinet!


Eventyrlige Svalbard

Kim Jenssen vant et cruise på Svalbard med Hurtigruten og dro på isbjørnjakt med sønnen Nicklas som testreiser for Vagabond Reiselyst.  


I tillegg kan du blant annet lese om:

Kortcruise: Vi ble med på jomfrutur fra Amsterdam til København + 10 andre kortcruise du rekker i sommer!

Panorama: Årets beste nye cruise­skip, tips, nyheter og trender. 

Stillehavscruise: I Thor Heyerdahls fotspor med Stillehavets svar på Hurtigruten.

Bli abonnent du også!
– Les mer her.