Dette er en ekstra tykk utgave – hele 132 sider spekket med deilig inspirasjon fra den store verden. Kanskje akkurat det du trenger for å drømme deg bort fra snø og kulde?

Tema for årets første utgave er Yucatanhalvøya i Mexico. Foto: Faksmile fra Vagabond Reiselyst.

Tema: Mexico

Drøm deg bort til paradisstrender og kulturskatter på Yucatanhalvøya. Dette er et ferieparadis hvor sola skinner og badevannet er varmt, men også hvor det er kort vei fra slaraffenliv ved kysten til fascinerende mayaruiner, fargerike kolonibyer og glemte øyer.

Bodø er i skuddet som «European Capital of Culture» I 2024. Foto. Runar Larsen

Kulturbyen Bodø

Bodø er europeisk kulturhovedstad i 2024. Det betyr internasjonal oppmerksomhet, og en kjempelang fest. Vi har tatt pulsen på den lille storbyen med det store hjertet – som har overraskende mye bra å by på av både kulturelle og kulinariske høydepunkt.

Spa i Litauen

Trend og tradisjon på spa i Litauen. Faksmile fra Vagabond Reiselyst.

Trend møter tradisjoner på spa i Litauen. Bli med på en historisk reise i velvære og spatradisjoner.

Grønn landsbyhopping ved Comosjøen

Bli med på en miljøvennlig rundreise på Italias vakreste innsjø! Faksimile Vagabond Reiselyst

Å reise kollektivt gjennom fem idylliske landsbyer på seks dager var helt perfetto for to opplevelseshungrige sjeler med et trangt tidsbudsjett. Her fikk vi pittoresk sjarm, badeliv og slående vakker natur ved Italias vakreste innsjø.

Vietnams beste roadtrip

Roadtrip i Vietnam. Faksmile fra Vagabond Reiselyst.

En favoritt blant gutta i Top Gear, men også tilgjengelig for vanlige turister. Reisen fra keiserbyen Hue til verdensarven i Hoi An er best på to hjul.

Grønne Namibia

Bli med på safari til ørkenlandets grønne og glemte «stripe» i øst. Dette er Namibias ukjente side, og et godt alternativ til mer kostbare safariopplevelser i Botswana.

Singel på tur

Stadig flere reiser alene. Vi har snakket med ekspertene om hvordan det påvirker reiselivet.

I tillegg finner du blant annet innsidertips til kulinariske Lyon, TV2-Bjartes reisefavoritter, årets beste reisenyheter og boktips.

BLI ABONNENT HER!