Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema Sørøst-Asia

Østenfor India og sør for Kina venter Asias indrefilet. Vi har kuttet den opp i ni ulike ruteforslag, som kan serveres hver for seg eller nytes sammen på en større rundreise. Les blant annet om templer og strender i Kambodsja, varierte Vietnam, framtidslandet Myanmar, rundreise i Thailand, øyhopping på Filippinene, vakre Indonesia, jungelilliv og storby i Malaysia og Singapore, spennende Borneo og lille, sjarmerende Laos. Dette er det beste av Sørøst-Asia. Velbekomme! Tema finner du fra s. 58 i det nye magasinet.

RL_0717_058_059_NEW

Få tips til hva du burde se og gjøre i fotballbyene Liverpool og Manchester. Foto: Runar Larsen

Få tips til hva du burde se og gjøre i fotballbyene Liverpool og Manchester. Foto: Runar Larsen

Fotballfeber i England

Fotballbyene Liverpool og Manchester har utviklet seg til spennende metropoler, men det er mer enn urbane gleder som gjør at tusenvis av nordmenn flokker hit hver helg. Reportasje finner du på s. 30.

Safari i Tanzania

Med langstrakte sletter, åpne savanner og stor dyretetthet er den lille nasjonalparken Mikumi litt som et Serengeti i miniatyr, bare uten dyrevandringen. Les mer på s. 80.  

Bli med til Mikumi nasjonalpark – et lite mini-Serengeti. Foto: Ronny Frimann

Bli med til Mikumi nasjonalpark – et lite mini-Serengeti. Foto: Ronny Frimann

8 flotte spa på svenskekysten

Svensk massasje, tradisjonelle kurbad og tangbehandliner. Våre svenske naboer har en lang spatradisjon. Hva med å møte høsten med en avslappende spaweekend hos søta bror? Tips finner du i guiden på s. 104 i det nye magasinet.

RL_0717_104_109

I tillegg har vi vært på saktecruise med Hurtigruten, syklet på Sicilia og tatt tempen på ølbyen Seoul. Du kan også lese om folk som har gjort utenlandsdrømmen til levebrød, tips til å sikre boligen når du er på ferie, cruise for dummies og reiseintervju med «Alt for Norge»-Fridtjof Nilsen. Og masse, masse mer.

Magasinet er i salg fra 14. august!

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN