Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema: Drømmereiser 2020

Nytt år, nye muligheter! Noen drømmesteder går aldri av moten, og plutselig snakker alle om «nye» destinasjoner – som turistlandet Saudi Arabia, lukkede Bhutan, safarilandet Botswana og det nye Bora Bora. Eller hva med drømmeklassikerne Australia, Seychellene eller Macchu Picchu? I denne utgavens tema fra side 52 gir vi deg tips til reisene du bør sette på ønskelisten for 2020!

Grønne Bangkok

Vi sjekket inn på det bærekraftige tretopphotellet Bangkok Treehouse. Foto: Ida Anett Danielsen

En grønn bølge har slått inn over Thailands hovedstad og etterlatt seg trendy vegankaféer, bærekraftige hotell og et økende fokus på tradisjonelle verdier. Dette er Bangkok for kropp og sjel! Reportasje finner du på side 30.

Siste trend i New York

I 2020 er det 100 år siden forbudstiden i USA startet. Den gang trakk New Yorks innbyggere seg ned i kjellere og til gjemte barer kalt «speakeasies» for å fortsette festen, men nå er alkoholfrie barer det hippeste. Les mer om trenden på side 12 i det nye magasinet.

Kakaorituale på Ambrosia Elixir. Foto: Paul Hughson

Vinterens beste skinyheter i Norge

Den kalde fine tida er over oss igjen. Det er på tide å finne fram vinterklær og skiutstyr og planlegge utflukter med ski på beina. På side 102 i det nye magasinet får du siste nytt fra Norges største skianlegg.

Les om årets skinyheter i Norge. Foto: Runar Larsen

I tillegg har vi vært på sportsferie i Hellas og besøkt nye og råflotte Jao Camp i Botswana. Vi gir deg også innsidertips til julebyen Oslo, 8 flotte juleopplevelser i Europa og julegavetips til den reiseglade. Les også om månedens bøker, nyheter og reiseintervju med konditor og sjokoladekonge Sverre Sætre. Og masse, masse mer!

LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ MAGASINET REISELYST HER!
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN