Sandra og Laila skal teste cruise!

Sandra Moltzau Christiansen og Laila Moltzau Andresen er valgt ut som testreisere til cruise med MSC i Middelhavet.

Foto: Privat

Det er en reiseglad duo som snart skal pakke kofferten og legge ut på cruise i Middelhavet med MSC Cruises. Men selv om både mor Laila og datter Sandra har utallige reiser sammen over hele verden, er de ferskinger når det gjelder denne ferieformen.


– Vi er lidenskapelig opptatt av å reise, og har vært i store deler av verden. Men vi har aldri vært på et ordentlig cruise før, sier Laila Moltzau Andresen – som var rask til å sende inn søknad til testreisen.


– Da vi fikk beskjed om at vi var trukket ut føltes det nesten som om vi hadde vunnet i lotto, smiler hun.

LES OGSÅ: FAMILIEFERIE MED CRUISEKONTROLL

Etter å ha vurdert flere hundre søkere, falt valget til slutt på duoen – som etter flere år med reiseblogging på Rundtekvator.no heller ikke er ukjent med å skrive om reiser.
– Vi synes det er utrolig hyggelig med generasjonsreiser og mor-datter turer, og noe litt annerledes enn bare par på tur, begrunner Torild Moland, redaktør i Vagabond Reiselyst.

Foto: Privat

Akkurat det tror også de heldige testreiserne kan fungere bra på seilasen som går fra Barcelona, og er innom Marseille, Genoa, Napoli, Messina og Valletta før den avsluttes i Barcelona.
– Vi har alltid tenkt at cruise er en fin og behagelig måte å oppleve spennende land, byer og kultur på. Det å våkne opp på et nytt sted daglig uten å måtte bevege seg på landeveien er noe vi ser fram til, sier Laila Moltzau Andresen – som også gleder seg til å nyte herlige dager på MSC Seaview.
– Alt fra mat til underholdning, spa og bassengområdet skal testes ut.  Skipet ser helt fantastisk ut!

ALT OM TESTREISER

Testreiserne skal dele bilder og inntrykk fra turen på Instagram-kontoen til Vagabond Reiselyst (@magasinetreiselyst), og blogge om turen på våre nettsider, samt skrive en reportasje om sin reise i magasinet.

PS! Vi sender stadig nye «testreisere» på tur – helt gratis. Følg med på våre nyhetsbrev og nettsider for nye testreiser i ulike kategorier.

LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ MAGASINET REISELYST HER!

TILBAKE TIL HOVEDSIDEN