Dette er den første rapporten fra familien som tester moroa i Vest-Sverige.

Les rapporten fra dag 2 her
Les rapporten fra dag 3 her

 

Lisebergsbanen, Flum Ride og Kållorado satte bokstavelig talt sving på våre testreiseres første dag i Sverige.

Flott hotell: Hotellet ligger bare et steinkast fra Liseberg. Foto: Testpanelet

Flott hotell: Hotellet ligger bare et steinkast fra Liseberg. Foto: Testpanelet

To timer etter at vi reiste fra et regntungt Halden ruller vi inn foran Hotel Gothia Towers i strålende solskinn! Vi får tildelt et flott rom i hotellets ganske så nye tårn 3.
Med utsikt rett ut mot Liseberg er det vanskelig å ikke kjenne sommerfuglene i magen allerede nå, og barna helt i hundre!

Disse familiene vant testreisen: Sjekk hvem som tester Sverige for oss i sommer

Liseberg lokker

Hotellet ligger bare et steinkast fra Liseberg, så veien er kort til fornøyelse. Vi kjenner parken fra tidligere, og kan med glede fortelle at oppturene er mange, bokstavelig talt, også i år.

Lisebergsbanen startet karusellracet med latter og skrekkblandet fryd, og når barna først var kommet i gang ble det fart i de store også!

Liseberg byr i år på nye attraksjoner som Helix og Mechanica. Sistnevnte er ganske så fryktinngytende: Man blir med 30 meter opp i luften – for å snurre 360 grader rundt tre aksler. Vi nøyde oss med tilskuerplass, siden ingen av barna var høye nok, men kan konstantere at dette er vanvittige saker for karusellelskere!

Moro: William og Henning fryder seg i "Kållerado". Foto: Testpanelet

Moro: William og Henning fryder seg i «Kållerado». Foto: Testpanelet

Les om en mye roligere ferd gjennom Sverige på Gøtakanal

Mat og allsang

Etter en våt, men super opplevelse i både Flum ride og Kållorado trakk vi pusten på en hyggelig restaurant. I utgangspunktet syntes vi Lisebergs Värdshus, så litt «hvite duker» fin ut, men den viste seg å ha en fin og avslappet atmosfære, og ikke minst god mat! Tommel opp for kortreist og økologisk på menyen.

Fra bordet vårt kunne vi også få med oss allsangkonserten «Lotta på Liseberg», som satte en deilig sommerstemning i hele familien.

Allsang på Liseberg: Artisten Lotta Engberg hadde allsangkonsert som satte testpanelet i sommerstemning. Foto: Testpanelet

Allsang på Liseberg: Artisten Lotta Engberg hadde allsangkonsert som satte testpanelet i sommerstemning. Foto: Testpanelet

Mer moro i vente

Litt regn satte ingen stopper for fornøyelsene i dag, og vi er utrolig spente på hva morgendagen vil bringe både av vær og inntrykk.
Men moro blir det sikkert – for nå er Skara Sommerland neste!

Meld deg på som testreiser du også!
Til hovedsiden