Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Norge med bil

Er du klar for et skikkelig eventyr i sommer? Legg ut på bilferie i et av verdens vakreste land, Norge. På temasidene i det nye magasinet kommer vi med fem forslag til flotte rundturer med bil – enten din egen eller i leiebil. Kanskje frister det med et besøk i bjørneparken i Flå, eller en historisk vandring på Valdres folkemuseum? Skal dere til det blide Sørland er bokbyen Tvedestrand og øyidyllen Lyngør hotte stopp! Eller hva med å kjøre selveste Trollstigen på Vestlandet? Dette og mange flere gode tips finner du fra s. 54 i det nye magasinet – vi guider fra nord til sør! 

Planlagt Norgesferie i sommer? Da finner du mange gode tips i denne utgavens tema! Foto: Øyvind Heen - visitnorway.com

Planlagt Norgesferie i sommer? Da finner du mange gode tips i denne utgavens tema! Foto: Øyvind Heen – visitnorway.com

Reykjavik er litt av alt – hipp, koselig og full av kreativitet! Foto: iStock

Reykjavik er litt av alt – hipp, koselig og full av kreativitet! Foto: iStock

Kule Reykjavik

Islandsk galskap og kreativitet er langt mer enn Björk. Bare dra til Reykjavik og se selv. Eller les om det på s. 24 i det nye magasinet.

Den lille juvelen

I år startet Apollo charterturer til Kroatias nyoppdagede perle Korčula. Vi har allerede vært der – og resultatet kan du se på s. 32 i det nye magasinet.

Korčula regnes som en av Adriaterhavets fineste øyer – og spås å bli den nye charterfavoritten. Foto: Ida Anett Danielsen

Korčula regnes som en av Adriaterhavets fineste øyer – og spås å bli den nye charterfavoritten. Foto: Ida Anett Danielsen

35 skandinaviske sommernyheter

Vi har trålet Sverige, Danmark og Norge rundt – og kommet frem til 35 av årets mest spennende ferienyheter! Guiden finner du på s. 126.

35.jpgI tillegg har vi testet verdens største cruiseskip, vært på gullferie på svenskekysten, gått i fjellene i Albania og vært på Maldivenes beste alt-inkludert resort. Du kan også lese om månedens beste bøker, Barcelonas beste takterassehotell, safari i Tanzania – og masse, masse mer.

Magasinet kommer i salg fra 27. juni!

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN