De heldige som kan glede seg til å utforske det autentiske Thailand er mor og datter Marit Harlaug Endresen (72) og Cecilie Endresen (44), gratulerer!

På denne magiske rundreisen har Thailand-spesialisten OrkidéEkspressen satt sammen et bredt utvalg av opplevelser, med fokus på det autentiske Thailand, og da spesielt natur, kultur og opplevelser.

De heldige som kan glede seg til å utforske det autentiske Thailand er mor og datter Marit Harlaug Endresen (72) og Cecilie Endresen (44).

Eventyrlysten mor

– Oj, så gøy!, utbryter Cecilie Endresen (44) da vi ringer for å fortelle at det er nettopp deres søknad som har blitt plukket ut.

I Thailand venter blant annet spennende kulturopplevelser. Foto: Marte Veimo

– Nå blir mamma glad!

Cecilie meldte på sin halvnomadiske mor, Marit Harlaug Endresen (72), på testreisen. En mamma som har opplevd litt av hvert!

LES OGSÅ: THAILANDS BESTE STRENDER

Blant annet søkte hun på 1960-tallet om jobb hos Thor Heyerdahl på flåteturen fra Djibouti, men fikk den dessverre ikke, så da flyttet hun i stedet til Jakarta i 1969. Siden har hun reist jorden rundt, til steder som Sydpolen, Uruguay og Alaska. Hun har vært på bryllup i Owamboland i Namibia, elvecruise i Karlelen og på toalettmuseum i New Delhi. En ekte globetrotter!

LES OGSÅ: TOUR DE THAILAND

Smilets land

Marit har vært i Thailand før, men ikke i Nord-Thailand. Men det er første gang datter Cecilie skal besøke smilets land.

Og både mor og datter gleder seg veldig til å oppleve Thailand sammen.

Turen starter i Thailands gamle hovedstad Sukhothai. Så går turen nordover, der den gamle kolonibyen Lampang venter med vakre kolonihus, hestekjerrer, buddhisttempler og en unik historie. Herfra er det bare 90 kilometer til berømte Chiang Mai, regnet som et turistsenter i nord-Thailand.

LES ANDRE ARTIKLER FRA THAILAND HER 

Det blir både fottur og sykkeltur i dette eksotiske området! Besøk til elefantcamp og bysightseeing, med fokus på lokal mat, hører også med. Her skal du få en liten smakebit av det ekte og autentiske Thailand.

Som bonusavslutning venter tre deilige dager på stranda i Hua Hin.

Som bonusavslutning venter tre deilige dager på stranda i Hua Hin. Foto: Runar Larsen

Turen går i juni, så følg med på våre bloggsider på nettsiden, @magasinetreiselyst på Instagram og Facebook/Reiselyst for å følge turen underveis.

Turen arrangeres i samarbeid med OrkidéEkspressen og Thai Airways.

ALT OM VÅRE TESTREISER
 TILBAKE TIL HOVEDSIDEN