Tuludi

BOTSWANA

Flotte Tuludi, som er en del av Natural Selections, åpnet sommeren 2019 og ligger i Khwai Private Reserve i Botswana, ved Okavango-deltaet. Her finner du syv «trehytter» på hele 60 kvadratmeter som alle er knyttet sammen med trebroer, samt et stort sofaområde og basseng som begge har utsikt over elveområdet. Området er ellers kjent for sine store flokker av elefanter og bøfler, samt gode muligheter for å se både løver, leoparder og geparder, som nærmest garanterer uforglemmelige safariminner.

LES MER: naturalselection.travel

Tuludi i Botswana. Foto: Natural Selection
FLERE SAFARISAKER

Magashi

RWANDA

Wilderness Safaris har noen av verdens flotteste safaricamper, og har åpnet en helt ny stjerne i Akagera nasjonalpark i Rwanda. Lodgen Magashi ble åpnet i samarbeid med African Parks og Rwandas Utviklingsstyre, som begge arbeider for å bevare Rwandas siste beskyttede savanne-økosystem og truede arter som en øst-afrikansk underart av svart neshorn og den sjeldne fuglearten treskonebb. Lodgen byr blant annet på flott utsikt over Lake Rwanyakazinga, seks luksuriøse telt og en camp som er 100% solcelledrevet og 100% fri from engangsplast. I tillegg til spennende safariopplevelser så klart.

LES MER: wilderness-safaris.com

Magashi i Rwanda. Foto: Dana Allen

Sonop

NAMIBIA

Mer unike omgivelser enn det du får på Sonop av Zannier Hotels i Namibia skal du lete lenge etter! Her er nemlig teltene bygd opp midt i en stor steinhaug i et naturreservat i Karas-regionen, med 360-graders utsikt over Namibørkenen.  Her loves det en smak av det å leve i fullstendig isolasjon (men med skikkelig komfort og luksus), mens man kan gå fotturer i ørkenen, ri eller sykle. Også stjernetitting og friluftskino står på programmet. Kvelden kan avsluttes med et godt måltid, en sigar og cocktail i loungen, på spasenteret eller i evighetsbassenget. Idyll!

LES MER: zannierhotels.com

Sonop i Namibia. Foto: Zannier Hotels
LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ MAGASINET REISELYST HER!
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN