Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema Kroatias øyer

Med over 4800 kilometer kystlinje og over tusen øyer å velge mellom, er Kroatia den perfekte destinasjon for maritim ferie. Vi har valgt ut noen av de fineste øyene der du kan kombinere sol, sjø, sport og smakfulle opplevelser. Fra hippe Hvar til vakre Vis, unike Ugljan og berømte Brač – her finnes en øy for alle.  Stort tema finner du fra side 56.

Finn din favorittøy i nordmenns sommerfavoritt Kroatia! Foto: Ida Anett Danielsen

Vil du oppleve sagaøya på sitt beste bør du ta turen til nord. Her fra de boblende gjørmehullene i Hverir ved Námafjall. Foto: Ida Anett Danielsen

Islands beste rundtur

Eventyrlig landskap, skjellsettende opplevelser og sjarmerende kultur – og færre turister. Rundturen langs «Diamantsirkelen» nord på Island er sagaøya på sitt beste.  Bli med på rundtur på side 82 i det nye magasinet. 

Det ekte Vietnam

I et bortgjemt hjørne nord i Vietnam ligger det naturskjønne området Sapa, med endeløse rismarker, fine fotturer, sterke tradisjoner og en mangfoldig kultur. Bli med på en vandring i det ekte Vietnam! Les mer på side 96. 

Bli med på en vakker vandring i Sapa. Foto: Kjersti Vangerud og iStock

25 nyheter i Norge i sommer

Eksotiske overnattingssteder, spreke aktiviteter og kulinariske opplevelser. Vi har samlet 25 av de beste nyhetene i verdens beste reisemål i sommer: Norge! 

I tillegg har vi smakt oss gjennom Spanias nye mathovedstad Alicante, vært i Sveriges Hamptons og besøkt trendy Doha. Du kan også lese om Maldivenes Ibiza, vår testreisers reportasje fra Kenya, om folk som har gått ulike pilegrimsruter og reiseintervju med værdame Eli Kari Gjengedal. Og masse, masse mer!

Magasinet er i salg nå!

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN