Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema: Høstens beste miniferier

Aktive dager på fjellet, avslappende strandferie, spennende storbyer eller unike overnattingssteder? I det nye nummeret finner du flust av tips til herlige og budsjettvennlige høstreiser.


Malahide Castle er et av Dublinkystens høydepunkt. Foto: Ida Anett Danielsen

Irsk småbyidyll

Glem Dublin og Guiness – kun en knapp halvtime fra hovedstaden venter Dublins flotte kyst med vakre slott, idylliske småbyer, avslappende spa og gode golfmuligheter. Reportasje finner du på side 94.

Thailands skjulte perle

De drømmer om å bli det neste Hua Hin, men vi håper det ikke er sant. For hva skjer da med øde rusleturer på tomme strender, billige luksushotell og hippieinspirerte restauranter med lokale gjester? Vi har tatt tempen på Kuiburi – se mer på side 30.

Vi fant en oase i Thailand der naturlige strender, ekte smil og fravær av turister ga nye krefter. Foto: Ronny Frimann

Fjorder og fjell

I Fiordland nasjonalpark på New Zealand venter noen av verdens vakreste steder og nye naturopplevelser rundt hver eneste sving. Her finner du et lite stykke Norge og landets mest eventyrlige fotturer. Reportasje kan du lese på side 78.

I New Zealands største nasjonalpark venter vakre fotturer, spektakulære fossefall og fjorder som minner om Norge. Dra på biltur med telt eller lei bobil. Foto: Paul Hughson

I tillegg kan du lese om Oslofjordens Hamptons, alternative Athen og få innsidertips til Helsinki. Du kan også lese testreisereportasjen fra Etiopia, om Kash King som fulgte hotelldrømmen i Rwanda og månedens bøker. Og masse, masse mer!

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN