Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema: New York

Vi får aldri nok av «The big apple»! Vi har utforsket alle fem boroughs i New York og funnet nye hippe nabolag, vært på glamping med utsikt til Frihetsgudinnen, spist på metropolens hotteste restauranter og utforsket de siste trendene. En komplett guide til New York finner du fra side 48 i det nye magasinet!

Etter å ha tatt fem biter av «det store eplet», har vi skjønt at alle New Yorks bydeler byr på noe unikt og spennende. Her finnes noe for alle! Foto: Paul Hughson

Ville, vakre Senja

Varierte, vakre og ville Senja er Nord-Norge for den kresne. Og dette er ikke stedet hvor du reiser for å sove bort sommernatta. Reportasje finner på side 12.

Norges nest største øy er et sommerlig paradis for fotturer – døgnet rundt. Foto: Runar Larsen

Tilbake til fortiden

Phinda betyr «the return» på zulu. Og det er akkurat hva andBeyond har gjort med dette reservatet øst i Sør-Afrika – restaurert både natur- og dyreliv til sin fordums tid. Reportasje finner du på side 72 i det nye magasinet.

Phinda Private Game Reserve er et av verdens beste steder for å se gepard. Foto: Ronny Frimann

10 baskiske lekkerbiskener

Bli med på en smakfull reise fra markeder og stjernerestauranter til billige gourmetopplevelser og vingårder i Baskerland. Den lille regionen nord i Spania er et kulinarisk paradis. Stor guide finner du fra side 95.

Den mangler San Sebastians finesse, men Bilbao har minst like spennende utvalg av kulinariske høydepunkt. Foto: Runar Larsen

I tillegg har vi vært på det nye Bora Bora, møtt våren i Istanbul og utforsket grønne Krka i Kroatia. Du kan også lese om det grønne skiftet i reisebransjen og nye reisetrender, få innsidertips til Firenze og lese reiseintervju med Hver gang vi møtes-aktuelle Linnea Dale. Og masse, masse mer!

LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ MAGASINET REISELYST HER!
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN