Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema: Albania

Albania har de siste årene vokst frem til å bli Middelhavets mest spennende reisemål. Med deilige badebukter, stråtekte cabanaer, sjarmerende glampingplasser, flotte fotturer og et hjertelig folk forstår vi veldig godt hvorfor. Bli med til ukjente Albania – vi guider fra nord til sør! Se tema fra side 48 i det nye magasinet.

Albania er vår nye sommerfavoritt! Foto: Mari Bareksten

Det bobler i England

Skål for Englands nye bobler! Foto: Runar Larsen

Glem Champagne – vi har tatt turen til stedet der den mest trendy musserende vinen akkurat nå lages! Reportasje finner du på side 82.

New Yorks beste takterrasser

Svimlende utsikt, stilige cocktails og god stemning: New Yorks takterrasser kommer i alle varianter. Vi guider deg til byens beste på side 30 i det nye magasinet.

En av New Yorks kuleste takbarer er St. Cloud på Times Square, som sies å være martiniens fødested. Foto: Paul Hughson

Vinterens vakreste overnattinger

Selv den kaldeste årstiden kan by på lys og varme. Vi har samlet Norges vakreste vinterovernattinger – med alt fra senger lagd av is til trehytter i toppen av snøkledde trær. Guide finner du på side 14.

Norges vakreste iglo? Arctic Dome Rondane byr i hvert fall på spektakulær overnatting i vinter. Foto: Arctic Dome

I tillegg har vi vært på Maltas roligere søsterøy Gozo, på ørkentur i Namibia og testet sport og sol i Ras Al Khaimah. Vi gir deg også innsidertips til skiparadiset Val Thorens, tips til hvordan du planlegger drømmereisen og trendy klær for vinteren. Les også om månedens bøker, nyheter og reiseintervju med idrettsstjerna Birgit Skarstein. Og masse, masse mer!

LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ MAGASINET REISELYST HER!
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN