Endelig nytt magasin i butikk. Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Vagabond Reiselyst:

Tema: Sri Lanka med tuktuk!

ROADTRIP: Ingenting er som å cruise langs kysten av Sri Lanka i egen tuktuk. Det vakre landet sør for India er som skapt for allsidige reiser. Her får du både safari, strandliv og fjellturer omtrent på samme sted. 

Det er mange måter å oppleve Sri Lanka på. Men hva er vel bedre enn å leie sin egen tuk-tuk og frese rundt på den eksotiske øya i Det indiske hav, akkurat som de lokale? Bli med på en Tour de Beach til lyden av palmesus, bølgeskvulp og en hissig totaktsmotor.

Skattkisten Istanbul utenfor høysesong

Byen med de sju åser – og 3000 moskeer – er et imponerende syn fra en takterrasse i Beyoglu.  

Byen der øst møter vest er fin i alle årstider. Men aller best er den når turiststrømmen avtar og temperaturen synker. Spis Michelinmat, vandre rundt i fargerike nabolag og besøk de utallige historiske skattene – uten trengsel. Det er NÅ Istanbul er på sitt beste!

Natur og nytelse i Estland

Kombinasjonen trugeturer på frosne myrer, designhytter med panoramavinduer og boblebad og en av ­Estlands aller beste restauranter i en nedslitt tjenerbolig gjør Maidla Nature Resort til et helt unikt kinderegg.

Under en time fra Tallin ligger et sted der du kan forsvinne i omgivelsene og hente ­energi fra Estlands vakre våtmarker. Når ­frosten kommer, er det bare å spenne på seg truger og legge ut på tur.  

Mørketidens høydepunkt

Frostrøyk og kulde. Røde kinn og neglesprett. Knitrende bål og smakfull kakao. Peiskos og teppe. Når nettene blir lange og kulda setter inn, er mulighetene mange. Disse frosne eventyrene fyller mørketiden med glede og energi. 

Redd for mørket, eller blir du deprimert av for lite sol? Fortvil ikke, november kan være årets flotteste tid. Her er 23 tips til ting du kan gjøre når mørket senker seg. 

I tillegg har vi laget en guide til 10 kaffefavoritter i Europa. Arne Ronold kommer med reisetips til tyske vindistrikter og Abid Raja trives aller best på aktive eventyr med familien i Italia. Jon Gangdal er aktuell med ny bok som en hyllest til sherpa-folket og matblogger Helle Valebrokk har utforsket smakene på øya Saint Martin i Karibia. Vi har også innsidertips til Berlin og mye mer!

LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ MAGASINET REISELYST HER!

TILBAKE TIL HOVEDSIDEN