Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Årets beste reisemål – på budsjett!

SOL OG STRAND: Nytt år, nye muligheter. Det er  tid for å planlegge nye reiser. Men hvor finner du årets beste og rimeligste reisemål?

Stadig flere tyr til all inclusive for å spare penger på feriebudsjettet. Men et langt mer ­bærekraftig alternativ er å velge riktig destinasjon og sted. I neste utgave har vi fokus på de beste (og billigste) reisemålene i 2023.

Macchu ­Picchus ukjente storesøster 

ET EVENTYR: Vanskelig å uttale, krevende å gjennomføre. Turen til Choquequirao (3050 moh.) i ­Andesfjellene er likevel en ­eventyrlig opplevelse. 

I skyggen av den mektige inkabyen Macchu Picchu ligger ukjente Choquequirao – en fire dagers fottur til en bortgjemt inkaby bare 8000 turister ­gjennomfører i året, inkludert vår reporter «Sexy Lama».

Kulinarisk rundreise ­i Japan 

Sulten på kultur: Kyoto er den historiske kulturbyen, men også et fenomenalt sted for gode måltider.

Etter to år med stengte­ ­grenser er Japan endelig åpen for ­turister igjen. Bli med på en ­kulinarisk rundreise i Solen Rike, fra sushi til sake, sumomta, kobebiff og okonomiyaki ­– i 320 km/t. 

Til toppen av Stranda

TOPP MED TOPPTUR. ­Strandafjellet er et av Norges mest attraktive ­områder for puddereksperter, men har også mange løyper som egner
seg for nybegynnere.  

Du trenger ikke være ­randonee-ekspert for å gå fine toppturer på Nord-Vestlandet. På Stranda er det bare å ta gondolen (nesten) til topps! Og så nyte 1200 høydemeter ned på silkemyk puddersnø. 

I tillegg kan du lese om Vilnius som fyller år, 10 på topp i magiske Marokko, Kapp Verde- Afrikas Karibia og få innsidertips til Gran Canaria. Du kan også lese om Michelin­kokken Vladimir Pak som elsker Japansk mat, om reisetipset til sjarmerende Devon og månedens bøker. Og mye mer!

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN