Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema: Drømmereiser

Å finne alle Moder Naturs greatest hits vil ta en mannsalder. Men disse 26 utenomjordisk vakre stedene – fra Antarktis til Kappadokia – bør stå på bøttelisten i tiden som kommer. Du store verden, vi gleder oss til å bli kjent med deg igjen!

Les om 10 av stedene her

Verdens 26 vakreste naturperler

Camping i Sverige

Piratcamping, luksuscamping, strandcamping eller glamping? Sensommeren er en utmerket tid å dra på campingferie i et av verdens beste campingland.

Lev campinglivet hos söta bror

Sol og sommer i perfekte Plakias

Det er den halvmåneformede stranden med parasoller og strandrestauranter som lokker turister flest til lille Plakias på sydkysten av Kreta. Men straks du har kommet hit, innser du at det ikke er byen som er stedets virkelige attraksjon.

Solferie på Kreta

Ukjente perler i Nord-Norge

Det er langt dette landet, og noen av de fineste stedene er i nord. Seinsommeren er en god tid til å reise rundt i landsdelen, som byr på både spreke fotturer, idylliske fiskevær og heftig strandliv.

Nord-Norges hemmelige perler

Matopplevelser i New York

Pizza, burgers, pastrami og donuts, men også spennende matmarkeder, soulfood i Harlem og innovative Michelinrestauranter. Det er ingen tilfeldighet at New York blir kalt «Det store eplet», for denne metropolen er simpelthen til å spise opp.

Matopplevelser i New York

Vi har også vært Lysefjorden rundt! I tillegg kan du lese intervju av Tomm Kristiansen, lære å lage ekte pasta med oliven og tomat av matblogger Helle Øder Valebrokk og få innsidertips til eksotisk storbyferie i Doha. Og masse mer!

LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ MAGASINET REISELYST HER!

TILBAKE TIL HOVEDSIDEN