Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema Sør-Frankrike

Bli med på en biltur utenom det vanlige! Vi har utforsket Sør-Frankrike en turkis Folkevogn fra 1968 ved navn Amélie og har kjørt gjennom lilla lavendelenger, badet i turkise innsjøer, campet ved vinranker, shoppet i Saint Tropez og oppdaget den mer ukjente delen av Rivieraen. Très magnifique! Les blant annet om rosévin i Seillans, om Europas Grand Canyon, lavendelblomster i Valensole, Provence elegante svar på Paris Aix-en-Provence og glamorøse Saint Tropez – og masse, masse mer! Stort tema finner du fra side 56.

Iskald rosévin, lokale oster, skinker, marmelade og oliven – de lokale varene i Andalucias berømte hvite byer er til å spise opp! Foto: Ronny Frimann

Spanias hvite landsbyer

Smaken av Andalucias hvite landsbyer handler om historie og natur, men også om god og kortreist mat. Vi har smakt oss gjennom! Reportasje finner du på side 104 i det nye magasinet. 

Vanuatus stammer

Vanua–hva–sa–du? Det er ikke sikkert du har hørt om den eksotiske øystaten i Stillehavet, men det lille landet er i verdenstoppen når det gjelder kulturelt mangfold. Vi har besøkt flere av øygruppens stammer og møtte en hverdag helt ulik vår egen. Les mer på side 80. 

Vanuatu består av 83 øyer og har over 100 forskjellige språk og en helt usedvanllig variert kultur. Foto: Mari Bareksten

Europas 15 beste strender

Sol, sjø og langstrakte strender – endelig er det tid for å slikke sol og nyte late dager ved sjøen. På side 16 finner du våre strandfavoritter i Europa. 

Endelig er sommeren her! Vi har samlet våre 15 strandfavoritter i Europa. Foto: Mari Bareksten

I tillegg har vi vært høyt og lavt i actionfylte Omis i Kroatia, gått klassikerne Bukkelægret og Besseggen, utforsket ørkenbyen Dubai og besøkt Polens ukjente perle. Du kan også få tips til hvor man burde reise i juli, få innsidertips til Lisboa og lese reiseintervju med Jan-Henrik Børslid som er klar for fotball-VM i Russland. Og masse, masse mer!

Magasinet er i salg nå!

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN