Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema: Vinter i Norden

Nyt stjernehimmelen i en glassiglo i Finland, prøv «stormwatching» på Vestlandet – eller stå på skøyter på svenske innsjøer. I denne utgavens tema fra s. 48 gir vi deg 25 tips til morsomme, spektakulære og vakre vinteropplevelser i Norden.

Ocean Drive – verdens mest kjente strandpromenade – er en av Miamis mange høydepunkt. Foto: Mari Bareksten

Den ultimate Miami-guiden

Nye nabolag, spenstig gourmet og ekstravagante kunsthotell. Miami har de siste årene gått fra «not» til «hot». Vi guider deg – bydel for bydel. Reportasje finner du på s. 18.

Radioaktiv reise til Tsjernobyl

De fleste ser på Tsjernobyl som symbolet på katastrofe. For andre er det en Edens Hage og paradis på jord. Ville du dratt på sightseeing i «Sonen»? Reportasje finner du på s. 70 i det nye magasinet.

Er du klar for å bli med på guidet tur i «Sonen»? Foto: Runar Larsen

Maldivenes 10 beste resorter

Verdens vakreste øyrike har hatt en boom av nye resorter de siste årene. Vi har testet og funnet våre favoritter – fra ultraluksuriøst til innafor normalbudsjettet. Se guide på s. 76.

Milaidhoo på Baa-atollen byr på det ekte Maldivene – og er en av våre favoritter. Foto: Ronny Frimann

I tillegg har vi vært i Cozumel i Mexico, tatt tempen på neste års kulturby Marrakech og vært på eksotisk badeferie på Vanuatu. Vi gir deg også tips og forslag til blåturer, stor vaksineguide, innsidertips til smakfulle Lima, leserbrev fra Iran, månedens bøker, nyheter og reiseintervju med bokaktuelle Victoria Hislop. Og masse, masse mer!

LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ MAGASINET REISELYST HER!
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN