Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Vagabond Reiselyst:

Europas beste roadtrips

Irland rundt, Den Romantiske veien i Tyskland eller hva med en avstikker bak det gamle jernteppet? Det er mange veier til Roma, og ikke alle må gå på ­Autobahn. I neste nummer blir det tips og triks og sommerens beste roadtrips.

Møt våren på Madeira

Madeira er ikke alltid synonymt med storbyliv. Men den som setter av litt tid til å utforske Funchal vil oppdage en vakker, dynamisk og ikke minst smakfull by. Øyhovedstaden er en fin base for kulinariske så vel som aktive ferier.

Angkor utenfor sesong

Færre turister, grønnere omgivelser, billigere hotell og annerledes opplevelser.  Å reise til Kambodsjas største turistattraksjon Angkor i regntiden har faktisk sine åpenbare fordeler.

Nord-Polens strandperler

Med alt fra sykkelturer og surfing til strandliv, spa og sjømat har Nord-Polen en haug av ess i ermet. Bli med på billig og bra badeferie i Østersjøen, fra ­sjarmerende Sopot til herlige Hel. 

Du kan også lese om 11 unike overnattinger i trivelige Trøndelag, 10 nordiske turfavoritter og Tunisias hvite kunstnerby Sidi Bou Saïd. Matblogger Helle har vært i sørstatene, vi har innsidertips til Grand Prix-byen Liverpool og endelig har det kommet en vaksine mot dødelig denguefeber. I tillegg kan du lese om Petter Scherven som alltid er beredt for nye eventyr, pluss flere nyheter, trender og tips!

Bestill abonnement her

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN