Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema Maldivene

Det handler om ferie uten sko, med tærne i sanden og solen som synker i Det indiske hav. Enten du har fokus på mat, romantikk eller familieferie, er ferie på Maldivene barfotluksus på sitt beste. Vi har vært på noen av verdens vakreste øyer, og på temasidene fra side 65 i den nye utgaven vil du garantert finne den som passer for deg.

Les om hvorfor du bør sette Plovdiv på reiselisten din i år! Foto: Runar Larsen

Historisk kulturby

Få har hørt om Plovdiv, men som Europeisk Kulturhovedstad 2019 spirer og gror det i Bulgarias glemte kulturby. Reportasje finner du på side 106. 

Eventyrlig ekspedisjon

Det krever litt å komme til toppen av Kjeragbolten i snødekt terreng, men belønningen er fantastisk landskap, Lysefjorden i vinterdrakt og Kjeragbolten uten alle turistene. Er dette Norges vakreste vintereventyr? Reportasje finner du på side 24.

Norges flotteste vinteropplevelse? Foto: Ida Anett Danielsen

Københavns 10 beste matopplevelser

Takket være Noma, nordisk mat og René Redzepi vil «alle» kokker til København, og byen har blitt en eneste stor gastronomisk lekegrind. På side 16 finner du 10 smakfulle opplevelser du ikke bør gå glipp av – fra smørrebrød til stjernemat.  

Det kryr av godbiter i København, vi gir deg 10 av de beste! Foto: Paul Hughson

I tillegg har vi vært på digital detox i Thailand, vært på økosafari i Kenya og padlet i Kroatia. Du kan også få tips til hvordan du får billigere ferie, hvordan du oppnår reisedrømmen og få innsidertips til vinterlige Sälen. Og masse, masse mer! 

Magasinet er i salg nå!

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN