Kommer i salg fredag 24. februar!

Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Vagabond Reiselyst som er i salg i butikk fra 24.februar:

(NB – abonnenter får det gratis med nr 2 som går i posten om et par uker)

Om du ikke abonnerer på Vagabond Reiselyst, løp og kjøp Cruise spesial i butikk. Er du rask og bestiller abonnement før 5.mars får du nr 2 OG cruise-spesial rett hjem i postkassen.

Bestill abonnement her

Eksotiske cruise

Phileas Fogg kom seg som kjent jorden rundt på 80 dager. I dag kan cruisepassasjerer følge i hans fotspor på reiser fra en måned til nesten ett år. Som eplet i Edens hage ligger verden der og frister. Skal du ta en bit eller ikke? Og i så fall – hvilken? 

Pingvinparadiset

For de gamle polarheltene handlet ­ekspedisjoner til Antarktis om liv og død. Med Hurtigrutens seilas til det store isødet er det spennende dyreliv, mektig natur og det gode liv som gjelder.

Vin på vannveien

Et klassisk elvecruise på Tysklands vannvei tar deg gjennom et vakkert landskap der vinrankene krabber oppover åssiden og tulipanåkre farger ­e­lvesiden. Se historiske slott, trivelige landsbyer og et mesterverk av kanaler og sluser. Rhinen er Europas vakreste vannvei!

Kortreist kortcruise

Bare en langhelg til gode? Du kan likevel oppleve mye på et kortcruise. Vi har funnet fram til de beste 1-4 dagers cruisene med utgangspunkt i Nord-Europa – som Norskekystens indrefilet, Østersjøen rundt og øyhopping på Hebridene.  

I tillegg har vi tips og triks i den store cruiseguiden, du kan lese om cruise til de forheksede øyer Galápagos og kosecruise til Kroatia. Du kan også lese om ekspertenes favorittcruise, vi har guide til 10 fine elvecruise og du kan lese om våre testreportere som har testet cruise i Middelhavet. Pluss mye mer!

Om du ikke abonnerer på Vagabond Reiselyst, løp og kjøp Cruise spesial i butikk. Er du rask og bestiller abonnement før 5.mars får du nr 2 OG cruise-spesial rett hjem i postkassen.

Bestill abonnement her

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN