Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema: Tyrkias turkise kyst

Med rekordlav lire, få turister, historiske skatter, verdens vakreste fottur og en vannfarge som får blåbær til å blekne, er det et under at ikke flere legger ferien til Tyrkias turkise kyst. Bli med og utforsk skjulte perler fra Kas til Fethiye.

En dans på roser

En måned i året farges fjellsidene i landsbyene 2000 meter over havet i Oman av flere tusen blomstrende rosebusker. Men klimaendringer truer både rosene og tradisjonen med å utvinne Omans berømte rosevann.

Norges Champagne

Frankrike har Champagne, men Hardanger har sider. Som vinner stadig mer internasjonal anerkjennelse. Over 20 gårder rundt Hardangerfjorden, fra smekre Åkra til råe Aga, produserer særegne sidere av høy kvalitet. Bli med og nyt Norges champagne. 

Middelhavets ukjente øyperler

Det er ikke nødvendig å reise jorda rundt for å finne glemte øyperler. Selv Middelhavet kan by på øyhopping for den kresne – langt vekk fra den sterkeste turiststrømmen.

I tillegg har vi vært på cruise til kontinentet og besøkt matbyen Budapest. Vi gir deg også innsidertips til Lisboa, du kan lese om Cathrine Fossum i min verden og reisetipset til Kalkata. Og mye mer!

LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ MAGASINET REISELYST HER!
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN