1. INSPIRASJON RETT I POSTKASSA

Vi elsker å skrive om reiser, og i hvert magasin gjør vi det vi kan for å inspirere deg til din neste drømmereise. Abonnerer du på Vagabond Reiselyst får du inspirasjon rett hjem – og kan lene deg tilbake i godstolen og starte å drømme. Årsabonnement (10 utgaver) koster fra kr 349,- og kan bestilles på magasinetreiselyst.no eller ved å kontakte abonnementsavdelingen på epost vagabondreiselyst@aboservice.no eller telefon 67 21 79 74.

2. INSPIRASJONSBOK

Reisebokforlaget Lonely Planet har kommet med en ny og revidert utgave av deres bestselger «Ultimate Travel List», der de rangerer det de mener er verdens 500 beste steder å reise til. Man rekker kanskje ikke å besøke alle, men man kan jo plukke ut noen og starte å planlegge? Lonely Planet’s Ultimate Travel List 2 kr 249 på adlibris.com. 

3. SPARE, SPARE, SPARE

Selv om reiselysten bare øker, er det i hvert fall én positiv ting med at vi ikke kan reise akkurat nå – vi sparer penger! Og de pengene kan jo selvfølgelig puttes i reisekassa til neste drømmetur. Enda morsommere er det å spare på en tradisjonell sparebøsse – der man kan føle pengehaugen vokse seg større. Sparebøsse kr 129 på kuledingser.no

4. BIT FOR BIT

Puslespill er en perfekt og avslappende måte å få tiden til vi kan reise igjen til å gå, og pusler du verdenskartet får du kanskje øye på en ny destinasjon eller et nytt favorittland samtidig også? Legg bit for bit mens du drømmer deg bort – og gi deg selv en premie når siste bit er på plass. Verdenskart-puslespill fra Craenen kr 249 på chillout.no. 

5. 1-2-PEK

En globus gjør seg ikke bare som pynt og lampe (denne har innebygd lys), men kan også gi en morsom vri på utvelgelsen av neste feriedestinasjon. Ha bind for øyene, snurr globusen og pek. Der fingeren lander, reiser dere. Kanskje blir det Kasakhstan, kanskje blir det Peru eller Ålesund? Hvem vet. National Geographic globus kr 999 på chillout.no