Fredag 1. september kommer nytt magasin i butikk. Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Vagabond Reiselyst:

Tema: Vietnam utenfor allfarvei

STRANDET. Vietnams 3451 kilometer lange ­kystlinje er et av landets største trekkplaster. Vakre An Bang Beach i Hoi An viser hvorfor.   

Varierte Vietnam har alt fra solfylte strender til grønne nasjonalparker, fine fotturer, spennende storbyer og verdens beste mat. Vi har reist landet rundt på jakt etter mindre besøkte men vel så fine alternativ til de store turistattraksjonene.  

Cruise i Karibia

EKSOTISK CRUISE: Store skip, store ­opplevelser. På MSC sin egen øyperle Ocean Cay er det slaraffenliv i sola som gjelder. 

I midten av november ble det mor-dattertur til Karibia på Lise Mette Solgaard (40) og Ann Sofie Solgaard (13) fra Råde i Østfold. På en uke rakk de innom både MSC sin private paradisøy Ocean Cay, San Juan i Puerto Rico, St. Thomas i Jomfruøyene og Den dominikanske republikk. 

LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ MAGASINET REISELYST HER!

Hansabyenes historie

HANSA. Wismar har sammen med Stralsund vært på UNESCOs verdensarvliste siden 2002 på grunn av godt bevart 
bystruktur fra hansatiden.

Østersjøens hansabyer er fulle av interessant historie. Men fødestedet til det mektige handelslaget er også sjarmerende, levende og spennende reisemål. Vi har tatt pulsen på UNESCO-vernede Stralsund og Wismar.

Spa deg ned i Sverige

NYÅPNET: Etter to år med stengte dører, kan Strömstad Spa & Resort endelig ta imot besøkende igjen. I tillegg til å investere i nytt kjøkken, er også baren, lobbyen og den nye matbaren nyoppusset.  

Solen skinner fra skyfri himmel i idylliske Bohuslän med sine små, koselige kystsamfunn. Her skal vi spa oss ned i Strömstad, for etter to år med stengte dører kan Strömstad Spa & Resort endelig ta imot besøkende igjen. 

Høstlige Hedmarksvidda

HELT PÅ VIDDA. Hedmarksvidda er et paradis for turgåere, med spor av historisk ferdsel gjennom gammelskog og over myrlendt terreng. Her er det få folk, men mange muligheter.

… og 10 andre fotturer du kan ta nå. Høsten er beste tid for å komme seg ut i naturen. Men det finnes hundrevis av alternativ til de mest populære rutene, der du får gå i fred og ro. Her er 11 av våre alternative favoritturer.

I tillegg har vi laget en guide med 10 fine fotturer du kan gå i høst. Vi har også vært på østerssafari i Danmark, vi har innsidertips til Sør-Afrikas skattkiste Cape Town og vi har pratet med Petter «uteligger» Nyquist som drømmer om Antarktis. Og selvfølgelig mye mer!

LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ MAGASINET REISELYST HER!

TILBAKE TIL HOVEDSIDEN