Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema: Vesterålen

Mens berømte Lofoten har vunnet kåringer og tiltrukket seg horder av besøkende, er den mer beskjedne søstera i nord fortsatt en av Norges best bevarte hemmeligheter – som Lofoten før alle turistene kom. 

Måtind er Vesterålens desidert mest populære fottur, med en fantastisk utsikt over klipper og hav.

Drømmen om et strandparadis

Etter nesten to år uten eksotiske reiser, er det lov å la seg friste av palmesus og bølgeskvulp. Vi pakket sandaler og solbriller, og reiste til Seychellene for å sjekke om strandliv i Det indiske hav fortsatt er en god kur mot vinterdepresjon. 

Granittøyene i Det indiske hav byr på noen av verdens beste strender. Her fra Grand Anse på La Digue.

Vinterens mest unike overnattinger

Kalde gleder, lune netter. Ingen årstid passer bedre enn å søke ly og varme i særegne overnattingssteder utenom det vanlige Her er ti unike vinteropplevelser som gir rom for natta og minner for livet.

Trendy Costa Rica

«Den rike kysten» lever opp til navnet, og er av mange ­magasiner og trendsettere utpekt som et av de heteste post-covid reisemålene. Verdens ledende øko-­ destinasjon byr på surfing, yoga, vulkaner, regnskog og øde strender. Pura vida! 

I tillegg har vi spådd reiseåret 2022 sammen med en rekke eksperter og besøkt luksushotell på Tenerife. Du kan også lese om vakre Håøya, fem tips til deg med reiselyst, lære å lage den populære tapasretten Marinera og få innsidertips til grønne London. Og masse, masse mer!

LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ MAGASINET REISELYST HER!
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN