Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Vagabond Reiselyst:

Tema: Drømmereiser

Klassisk ballongferd i Kappadokia, ny sykkelrute i Slovenia, verdens mest googlede destinasjon og en etterlengtet åpning av verdens flotteste egyptiske museum – på temasidene i det nye magasinet har vi samlet stedene vi drømmer mest om å reise til i 2021!

Herlig roadtrip

Opplev hobbitenes rike på ekte kiwi-vis! Vi har kjørt Sørøya på tvers i en gammel Jeep – fra den dyrerike Otagohalvøya i øst til fottursparadiset Fiordlands nasjonalpark i vest. På veien får du virkelig oppleve New Zealand i et nøtteskall. 

Bli med på en eventyrlig roadtrip på New Zealand. Foto: Paul Hughson

Øyhopping i det ukjente Thailand

Utenfor kysten av Ranong ligger uberørte strandperler og sjarmerende hippieøyer som perler på en snor. Vi har vært på øyhopping og endte på den lille, idylliske og sjarmerende øya Koh Phayam. Dette er Thailand slik Thailand var for tretti år siden!

Hippieøya Koh Phayam føles litt sånn som Thailand var for tretti år siden – øde og idyllisk. Foto: Ida Anett Danielsen

San og safari

Det var en gang… Gradestokken stopper på 44 varme, og det er bare fem minutter siden vi dro fra en hunnleopard på vandring. Tid for en spasertur i sanfolkets brennhete ørken. Reportasje finner du i det nye magasinet.

I Botswana venter både eksotisk dyreliv og spennende folkemøter. Foto: Torild Moland

I tillegg kan du lese hvordan du finner julestemningen på koselige Røros, hvordan covid19 vil endre våre reisevaner og få tips fra folk som har realisert den store drømmereisen. Du kan også lese reiseintervju med skiskytter Ingrid Tandrevold Landmark og få tips til månedens bøker. Og masse, masse mer!

LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ MAGASINET REISELYST HER!
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN