I midten av november blir det mor-dattertur til Karibia på Lise Mette Solgaard (40) og Ann Sofie Solgaard (13) fra Råde i Østfold.

MOR-DATTER TUR: I midten av november drar Lise Mette Solgaard på cruise med datteren Ann Sofie. Foto: Privat

Åh, herregud, jeg har helt vondt i magen, så glad ble jeg! Pappa sa det sikkert bare var en «scam», og det føles nesten sånn for det er helt uvirkelig, sier den glade vinneren Lise Mette Solgaard (40) på telefon fra Råde i Østfold.

Men det er det altså ikke. Testreiser er et konsept Vagabond Reiselyst har hatt i mange år, der vi sender helt vanlige lesere ut på reiser for å teste steder eller destinasjoner og blogge om det underveis.

I midten av bitterkalde november blir det de solrike reisebrevene til Lise Mette vi kan glede oss over.

NYTT OG BEDRE: MSC Seashore er det siste skipet fra MSC Cruises og en oppgradering fra søsterskipene MSC Seaview og MSC Seaside. Foto: MSC Cruises

Det nordlige Karibia

Da skal hun og datteren Ann Sofie (13) teste det splitter nye skipet MSC Seashore, som vi også er spent på. Skipet er en oppgradering av søsterskipene MSC Seaview og MSC Seaside, med en rekke restauranter, et luksuriøst balinesisk spa, flere bassengområder inkludert et ikonisk basseng akter, og design inspirert av New York.

FRA BYLIV TIL ØYLIV. Turen starter og slutter i Miami, og underveis er skipet innom flere vakre øyer i det nordlige Karibia. Foto: MSC Cruises

Vi har reist mye i USA, og vært sju ganger i Thailand – men aldri i Karibia eller på cruise. Så dette blir en helt sinnsyk opplevelse, mener den euforiske vinneren.

Ruten starter i Miami og skal i løpet av en uke innom både rederiets private paradisøy Ocean Cay, San Juan i Puerto Rico, Charlotte Amalie på St. Thomas i Jomfruøyene og Puerto Plata i Den dominikanske republikk. Her blir det mye sol og sjø – men også landhugg i spennende havner med eksotisk natur og interessant kultur. 

Mange søkere

PÅ LANDET: Til daglig bor Lise Mette i Råde – eller «på landet» som hun liker å si – med mann og to døtre og viser fram glimt av livet på landet på kontoen @lisemettesol. Foto: Privat

Langt over 1000 personer søkte om å få være testreiser til Karibia, og alle søknader er lest og satt pris på. Her var det mange gode søkere og grunner – noen habile fotografer, andre skribenter, noen med masse cruiseerfaring, andre noviser nysgjerrige på ferieformen cruise – de fleste reiseglade lesere med lengsel mot sol og varme.

Med en glad og positiv søknad, fine bilder på instagram og et stort ønske om å tilbringe litt kvalitetstid med sin eldste datter, ble det altså Lise Mette og datteren Ann Sofie som setter seg på et fly østover i midten av november for så å gå om bord i det splitter nye prestisjeskipet MSC Seashore i Miami for en ukes rundtur på bøljan blå.

FOTOGRAFEN: Ann Sofie Solgaard (13) er glad i å ta bilder og tar med sitt eget speilreflekskamera. Vi gleder oss til å se bildene! Foto: Privat

Hva vi gleder oss mest til? ALT. Nå har jeg jo sjekket litt på nett, lest om cruiset og destinasjonene. Og den øya til MSC ser jo helt sinnsyk ut, så fin! Ann Sofie har allerede planene klare, hun skal shoppe, spise god mat, bade masse, sole seg og dra på sightseeing. Dette blir så bra.

Og hele reisen kan selvfølgelig følges i alle våre kanaler – på nett, instagram og facebook.

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN