Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

 

Tema Sri Lanka

Perlen i Det indiske hav kalles også et India i miniatyr, for her finnes alt fra elefantsafari til fantastiske strender og spennende kultur. Fra høylandets teplantasjer til kystens endeløse strender, via viktige kulturbyer og jungelens dyreliv – vi har vært på rundtur på den lille øya som er stor på opplevelser. Les blant annet om ærverdig te på St. Andrews Hotel i Nuwara Eliya og den nyoppussede edelstenen Unawatuna. Eller bli med inn i jungelen i Wilpattu eller på hellig fottur opp Adam’s Peak. Dette og mye mer finner du på temasidene fra s. 62 i det nye magasinet! 

faksimile sri

Sydney Harbour Bridge er et av byens mest ikoniske byggverk, sammen med det verdenskjente operahuset. Foto: Destination NSW

Sydney Harbour Bridge er et av byens mest ikoniske byggverk, sammen med det verdenskjente operahuset. Foto: Destination NSW

Surf, strand og storbyliv i Sydney

Med en verdenskjent bystrand, restauranter i toppklassen og et allsidig kulturtilbud, er Sydney byen for den kresne. Reportasje finner du på s. 86 i det nye magasinet.

Rare, rå & rocka Rotterdam

Fascinerende arkitektur, innovativ matscene og pulserende atmosfære – Rotterdam har blitt Amsterdams kule lillebror! Les mer på s. 12.

Glem Amsterdam – nå er det Rotterdam som gjelder! Og best utforskes byen på sykkel! Foto: Ida Anett Danielsen

Glem Amsterdam – det er Rotterdam som gjelder! Og best utforskes byen på sykkel! Foto: Ida Anett Danielsen

Årets 50 beste nye luksushotell

Enten du lengter etter palmesus, evighetsbasseng, privat butler, spa under åpen himmel, sove i en villa på påler i vannet eller i 1001-natt inspirerte omgivelser. Vær så god: på s. 114 finner du næring til drømmene dine. 

faksimile luksushotell

Rett til 1001-natt

Marokko, Dubai eller Thailand? Vi har samlet solrike, varme og gjerne eksotiske destinasjoner du kommer til med direktefly fra Norge i vinter. Guiden finner du på s. 98 i det nye magasinet.

Lengter du etter sol og sommer? I det nye magasinet tipser vi om eksotiske steder du kommer direkte til i vinter. Foto: Star Tour

Lengter du etter sol og sommer? I det nye magasinet tipser vi om eksotiske steder du kommer direkte til i vinter. Foto: Star Tour

I tillegg har vi vært på verdens beste skiferie i pudderparadiset Vail, hengt med rastafarimenn på Jamaica og spist moskus på Kongsvold Fjellstue. Du kan også lese om månedens beste bøker, testreiser Lars reportasje fra Laos og Vietnam, tips til spaetikette, reiseintervju med Lene Kongsvik Johansen – og masse, masse mer.

Magasinet er i salg nå!

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN