Er du klar for nytt påfyll av reiseinspirasjon og en smak av verden? Da er det bare å kjenne sin besøkelsestid til reiselivsmessen på Clarion The Hub i Oslo 7.-8. januar. 

Over 100 utstillere er på plass inne på Clarion The Hub like ved Jernbanetorget midt i Oslo sentrum denne helga, og her kan du få alt fra gode reisetilbud til en etterlengtet prat med eksperter fra hele verden. Det blir også en rekke foredrag og presentasjoner begge dagene.

Kortreist eller eksotisk? Cruisereise på eller aktive ferier utenfor tråkket? Eksklusivt eller rimelig? På messen kan du komme i kontakt med et bredt spekter av turistkontor, reiselivsaktører og overnattingssteder fra Norge så vel som det store utland.  

Albanian Trip, Georgiske Opplevelser og Tsjekkiske Eventyr er klare for å gi deg inspirasjon til rimelige sommerferier i Europa. Kanskje er feriehus en god løsning? Snakk med Novasol og Sydenleiligheter. For cruiseentusiastene er det verdt å merke seg at representanter for både Holland America Line, Hurtigruten, Havila, Norwegian Cruise Line, Silversea, Seadream Yacht Club, Ponant, Regent Seven Seas, MSC og Royal Caribbean er på plass – med flere. Lysten på eventyrlig norgesferier? Snakk med Opplev Finnmark Bobilutleie og Loen Active. 

Peru og Etiopia er blant de mest eksotiske landene som er representert. Legg turarrangører som blant andre Paradisreiser, Merlot, Ving og Sibilla, og det er mulig å få gode innspill til reiser over hele kloden i Oslo denne helga.

Vi i Vagabond Reiselyst er selvsagt på plass. Vi har gode tilbud på abonnement, samt løssalg av tidligere utgaver, i tillegg har vi spesialtilbud på noen av de flotte reisebøkene om Norgesferier vi har gitt ut nylig. 

Kom innom oss på stand 208 for en hyggelig reiseprat!

TRYKK HER FOR Å FÅ GRATISBILLETT TIL MESSEN

LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ MAGASINET REISELYST HER!

TILBAKE TIL HOVEDSIDEN