Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema: Fjord-Norge

Med høydepunkt som blant annet Trollveggen, Flåmsbanen, Lovatnet, Rakssetra, Geiranger, Jostedalsbreen, mikrobrygg, prisvinnende oster og verdens nordligste vingård byr Nord-Vestlandet på indrefileten av norsk natur og opplevelser. Vi guider til sommerens beste eventyr på Nordvestlandet! Stort tema finner du fra side 50 i det nye magasinet.

Et cruise med MS Fram bringer gjestene nær natur og lokalbefolkning. Foto: Ronny Frimann

Karibia med Hurtigruten

Øyer så øde at de verken har biler eller veier, steder hvor hummer er billigere enn kylling og naturperler der fiskene flyr og fuglene svømmer. Bli med på cruise med Hurtigruten til annerledes-Karibia! Se side 120.

Albanias riviera

På jakt etter et billig og bra alternativ til Saint-Tropez, Nice og Cannes? Se mot Albania, sommerens aller heteste reisemål. Reportasje finner du på side 14.

Strandperlen Ksamil ligger helt sør på Den albanske rivieraen og byr på melete strender og solbrygger på påler. Foto: Mari Bareksten

22 badeferier du kan gjøre på en helg

Glem Middelhavet – Nord-Europa er også perfekt for badeløver! På side 134 gir vi gode tips til gjemte strandperler, elleville vannparker og lune velværeavdelinger – alle bare en svipptur unna!

På Støtvig Hotel får man et lite stykke Hamptons i Norge. Foto: Ronny Frimann

I tillegg kan du lese om 10 historiske høydepunkt på Malta, 
få tips til familiecruise i Middelhavet og lese om Marquesasøyenes kulturelle renessanse. Vi har også vært på sykkelsafari i Tanzania, funnet skogens ro i Sverige og tatt tempen på den nye kroatiske feriefavoritten Zadar. Du kan også lese reiseintervju med safarifrelste Levi Henriksen, få innsidertips til hippe Williamsburg, få campingtips og teste om du er et økosvin. Og masse, masse mer!

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN