Møtet med Kaka i Nagaland var ett av høydepunktene på bilturen. Foto: Frank Hansen

Frank Hansen, vinneren av skrivekonkurransen 2014, dro på reportasjereise til India der ett av høydepunktene var møtet med Kaka i Nagaland. Foto: Frank Hansen

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET.

SE HVEM SOM VANT HER

Dette blir fjerde året Magasinet Reiselyst utlyser skrivekonkurranse, og hvert år har vi fått inn mange gode bidrag og ikke minst – kåret svært verdige vinnere.

– Jeg har en rødglødende lidenskap for reiseopplevelser. Seieren i Magasinet Reiselyst sin skrivekonkurranse ga meg muligheten til å dele mine historier med leserne og i tillegg reise ut i verden for å samle nye minner for livet, sa den aller første vinneren Frank Hansen, som fikk en tur til India i premie i tillegg til et reisegavekort på kr 5000.

Les Franks vinnerreportasje HER 

Både vinnerbidraget og artikkelen fra Indiaturen sto på trykk i magasinet.

Så liker du å skrive og ta bilder, og drømmer om å se din tekst og bilder på trykk?

Send oss din beste reisereportasje og tre gode ideer til reisereportasjer du kunne tenke deg å gjøre. Vinneren får gjennomføre en av sine egne reportasjeideer, får saken på trykk i Magasinet Reiselyst og vinner et reisegavekort fra Ticket verdi kr 5000!

Se hvor Frank vant reise til her 

I fjor fikk vi inn over 50 flotte bidrag, hvor Ingrid Holtan Søbstad til slutt stakk av med seieren med sin reportasje fra Machu Picchu, som du kan lese HER. For premien valgte hun å reise på surfetur til Sri Lanka – reportasje kan du lese i et kommende nummer av Magasinet Reiselyst.

Ingrid Holtan Søbstad vant konkurransen i fjor, med sin reportasje fra Machu Picchu. I år er det kanskje DU som får din reportasje på trykk samt en helt egen reportasjereise!

Ingrid Holtan Søbstad vant konkurransen i fjor, med sin reportasje fra Machu Picchu. I år er det kanskje DU som får din reportasje på trykk samt en helt egen reportasjereise!

Og husk – reisereportasje kan være så mangt. Har du møtt spesielt spennende mennesker på reise, gjennomført en utrolig tur du gjerne vil dele, eller har du mye å fortelle om et sted du har vært? Et godt tips fra juryen er også å oppsøke og prate med lokalbefolkningen, og beskrive menneskemøtene – aller helst også med bilder. Mennesker er tross alt det som gjør verden mest interessant.

Går du med en reisereporter i magen? Få tankene ned på papir, legg ved noen bilder, og send inn til info@magasinetreiselyst.no.

Frist: 1. november 2017

Vinneren kåres i desember 2017, og de fem beste bidragene premieres.

Magasinet Reiselyst forbeholder seg retten til å publisere alle premierte bidrag både digitalt og på print. Magasinet Reiselyst og Zine Travel A/S eier alle rettigheter til premierte saker og bilder, både fra premierte bidrag og vinnerreportasjen til 1. plassen som vi sender på tur.

LES FLERE AV TIDLIGERE BIDRAG HER
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN