Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema Norges beste vinteropplevelser

Det er fint å gå på ski, men Norge har så mye mer å by på om vinteren: eventyrlige ekspedisjoner, isfiske, hundesledeturer, stjernetitting og masse, masse mer. På temasidene fra side 54 i den nye utgaven guider vi deg til Norges beste vinteropplevelser. 

Det nordlige Tanzania kan by på noen av verdens beste safariopplevelser. Foto: Ronny Frimann

Safari på budsjett

Vi har testet budsjettvennlig safari i Tanzania, og fikk en miks av flotte dyremøter, god mat og losji på en tidligere kaffeplantasje. Reportasje finner du på side 106. 

Trendy Tel Aviv

Vegansk gourmet, hippe nabolag og en splitter ny direkterute. Tel Aviv er en av neste års hotteste storbyer og en kulinarisk komet. Reportasje finner du på side 32.

Med ny direkterute fra Oslo har det blitt mye enklere å komme seg til Tel Aviv. Foto: Mari Bareksten

Europas 10 beste julemarkeder

O, jul med din reiseglede! Med varm gløgg, spennende marked og hyggelig stemning er det en fin tid å jakte julestemningen i Europas storbyer. Guide til 10 av de beste julemarkedene i Europa finner du på side 14 i det nye magasinet. 

London er i verdensklasse når det gjelder shopping, og i desember er det aller hyggeligst å shoppe på et av byens mange julemarkeder. Her fra South Bank Christmas Market. Foto: Libera PR

I tillegg har vi besøkt Maldivenes beste resort, vært på julebord i Sverige, utforsket Tenerifes ukjente side og stått på ski i Arlberg og utforsket Den hvite ringen – Europas fineste alpintur! Du kan også lese skrivekonkurranse-vinnerens reportasje fra Panama, få innsidertips til julebyen Gøteborg, få julegavetips til gaver med mening og lese reiseintervju med Atle Pettersen. Og masse, masse mer! 

Magasinet er i salg nå!

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN