Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema Costa Rica

Grønn, frodig, økovennlig og hippiechic – Costa Rica har sin helt egen stemning. Vi har blant annet vært i actionfylte La Fortuna, surfet i Tamarindo og vært i landets minste nasjonalpark Manuel Antonio. Les også om hippiebyen Montezuma, mat i San Jose, tåkeskogen Villa Blanca og masse, masse mer! Pura vida! Stort tema finner du fra side 66. 

Malta har lenge vært en feriefavoritt blant historieinteresserte og badeløver. I 2018, når Valletta har status som Europeisk kulturhovedstad, vil også de kulturelle ha glede av å dra hit. Foto: Ida Anett Danielsen

Valletta i vinden

Nyoppusset, hipp og kulturell – og Europeisk kulturhovedstad i 2018. Maltas hovedstad har våknet til live! Reportasje finner du på s. 16.

Safari i Zambia

Frådende fossefall, flodhester i vannkanten og nysgjerrige neshorn. Safari ved Zambezielven, er både spennende og spektakulært. Les mer på s. 94.  

Zambezielven danner grensen mellom Zambia og Zimbabwe, og et besøk i området burde absolutt inneholde en båttur på elven i solnedgang. Foto: Runar Larsen

17 tips til sommerferie på budsjett

Vi har samlet sommerens hotteste steder hvor man får mest ferie for minst penger. Stor guide finner du på side 144 i det nye magasinet. 

I tillegg har vi vært i Abu Dhabi, pleid kropp og sjel på Mallorca og tatt tempen på skieldoraet Hemsedal. Du kan også lese om årets vinner av skrivekonkurransen, om folk som lever drømmen på reise og vår testreisers reportasje fra sykkeltur i Kroatia. Og  masse, masse mer. 

Magasinet er i salg fra 15. januar!

ØNSKER DU REISELYST HJEM I POSTKASSEN DU OGSÅ? BLI ABONNENT I DAG
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN