Dette er bare noe av det du kan lese om i det nye nummeret av Magasinet Reiselyst:

Tema: Madeira

En øy for de gamle og livstrette, tørste på søt vin, men mette på livet? Nei – et eventyr av et reisemål, spekket med adrenalinkick på land og vann, luftige fotturer, stjernerestauranter og kule badesteder – samt en ukjent naboøy med heftig strandliv. Madeira er Atlanterhavets overraskelse!

10 spektakulære fotturer i Norge

Fra de høyeste topper i fjellheimen til de dypeste daler og bratteste klipper ved kysten. Norsk natur er som skapt for å oppdages til fots. Her er ti av landets fineste og luftigste fotturer i høst.

Himakånå: Den spektakulære tuppen øst for Haugesund er faktisk to tupper – en som vender innover fjorden (bildet) og en med utsikt mot havet.

Verdens kuleste bydel

Nørrebro i København er kåret til verdens kuleste av guruene i Time Out Magazine. Her kan du handle billig gjenbruk, drikke naturviner, spise mat fra de fleste av verdens hjørner – og leie et ekte menneske på biblioteket.

Koselig bydel: Ikke bare verdens kuleste nabolag, men også et av de fineste.

På høyden i Dubai

Dubai er stedet hvor alt kan realiseres. Selv drømmen om øde fjellturer lever i ørkenstaten mest kjent for storbyvibber og strandliv i Persiabukta.

Annerledes-Dubai: Pakk godt turtøy og gjør deg klar til en annerledes ferietur, bare noen mil utenfor Dubai. I Hatta er det aktive opplevelser i fjellet som gjelder, både på beina og to hjul.

Den nye vinen

Tre tiår etter kommunismens fall, er Tsjekkia i ferd med å etablere seg som et av de nye vinlandene.

Hjertet: Vinranker så lang øyet kan se. 95 prosent av all vin i Tsjekkia produseres i Moravia.

Vi har også testet verdens første helelektriske cruise i Geirangerfjorden og du kan lese om roadtrip i Mellom-Amerika og kaffebyen Seattle. I tillegg har vi innsidertips til Mallorca, vi har tatt en prat med 
Hans Olav Lahlum som er aktuell med ny roman og du får tips til helgens beste reisebøker. Og mer! 

LYST TIL Å FÅ NY REISEINSPIRASJON RETT HJEM I POSTKASSA? ABONNER PÅ MAGASINET REISELYST HER!

TILBAKE TIL HOVEDSIDEN