I Thailand venter blant annet spennende kulturopplevelser. Foto: Marte Veimo

VI HAR OGSÅ TESTREISER TIL NORD-KYPROS OG KROATIA

Vakre Thailand er kjent for sin enorme vennlighet og gjestfrihet, og har lenge vært en feriefavoritt hos reiselystne nordmenn. Med sitt tropiske klima, vennlige priser og utallige aktivitetsmuligheter kommer nok «Smilets land» til å fortsette å være et elsket reisemål i lang tid fremover.

Men husk  Thailand er så mye, mye mer enn sol og bad. Og det trenger vi DEG til å fortelle våre lesere om. Så om du vil teste livet som reisereporter, sammen med en venn, meld din interesse og du er kanskje den heldige som blir plukket ut til å teste nettopp Thailand.

MELD DEG PÅ HER – FRISTEN ER UTE

Info

Påmeldingsfrist: 9. mars 2018 – FRISTEN ER UTE

Avreise: Starten på den grønne sesongen i mai-juni 2018

Verdi: Kr 40.000

Sponsor: Turen arrangeres i samarbeid med OrkidéEkspressen og Thai Airways, og gjelder for 2 personer.

Dette er turen

På denne magiske rundreisen har Thailand-spesialisten OrkidéEkspressen satt sammen et bredt utvalg av opplevelser, med fokus på det autentiske Thailand, og da spesielt natur, kultur og opplevelser.

Møt majestetiske elefanter. Foto: Elephant Hills

BYLIV
Derfor starter ikke turen i Bangkok, men i Thailands gamle hovedstad Sukhothai. Her blir det besøk til den historiske parken og guidet tur i nærområdet på lokalt vis med lokal motorsykkeltaxi. Annerledes, og interessant.

DET GRØNNE NORD
Siden går turen nordover, der  den gamle kolonibyen Lampang venter med vakre kolonihus, hestekjerrer, buddhisttempler og en unik historie. Herfra er det bare 90 kilometer til berømte Chiang Mai, regnet som et turistsenter i nord-Thailand. Her blir du 4-5 dager og får god tid til å la inntrykkene synke inn. Det blir nemlig både fottur og sykkeltur i dette eksotiske området! Besøk til elefantcamp og bysightseeing, med fokus på lokal mat, hører også med. Her skal du få en liten smakebit av det ekte og autentiske Thailand.

I Chiang Mai blir det gode muligheter for å smake på den gode, lokale maten. Foto: Marte Veimo

STRAND
Som bonusavslutning venter tre deilige dager på stranda i Hua Hin, som bare ligger et par timer fra Bangkok og flyplassen. Likevel blir det sikkert tid til både en liten sykkeltur, og kanskje besøk på en lokal vingård (!).

Totalt blir turen på 10-11 dager. Programmet er ikke helt fastsatt ennå, og kan tilpasses noe. Uansett blir det en magisk og innsiktsfull reise til Smilets land, som garantert gir minner for livet.

Og noe å skrive hjem om.

Dette kan være deg! Foto: Runar Larsen

Gratis reise

Blir du vår heldige testreiser får du, samt en venn, hele reisen gratis. Til gjengjeld må du blogge fra reisen på våre nettsider, og lage en artikkel med tekst og bilder, som kommer på trykk i magasinet. Les mer om vilkårene i faktaboksen til høyre.

MELD DEG PÅ HER – FRISTEN ER UTE

KRITERIER FOR Å DELTA
ALT OM VÅRE TESTREISER
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN