VINNEREN ER KÅRET – HER ER DEN HELDIGE SPREKINGEN 

Vår nye testreise går til et løp- og turevent som går over tre dager i vakre Bohuslän.

MELD DEG PÅ HER!

I september har du – og en venn – mulighet til å utforske Vest-Sveriges vakre natur på sporty og sosialt vis, når løp- og tureventet Icebug Xperience går av stabelen i Bohuslän. Folk fra hele verden samles i den svenske skjærgården for å løpe, gå, nyte og utforske naturen i tre dager til ende.

Blogge underveis

Blir du vår heldige testreiser får du, samt din spreke venn eller partner, gratis transport med fellesbuss fra Oslo, startnummer og overnatting i Camp Norway. Til gjengjeld må du blogge fra eventet på våre nettsider, og oppdatere vår Instagramprofil underveis.

LISE VANT TESTREISE TIL MALDIVENE – LES BLOGGEN HENNES HER
LES MER OM VÅRE TESTREISER HER

Svenskekysten: Bohuslän er idyllisk om høsten. Foto: Per Pixel Petersson/Visit Sweden

Svenskekysten: Bohuslän er idyllisk om høsten. Foto: Per Pixel Petersson/Visit Sweden

Tre etapper

Det 75 kilometer lange løpet går i år fra 1. til 3. september, og er altså fordelt på tre etapper over tre dager. Løperne får oppleve et kontrastfylt landskap, bestående av både kyst, skog og pittoreske landsbyer.

Løpe – eller gå

Variert: Turløpet går gjennom ulikt terreng, og du kan velge å delta i gå-klassen hvis du vil det.

Variert: Turløpet går gjennom ulikt terreng, og du kan velge å delta i gå-klassen hvis du vil det.

Icebug Xperience er definitivt ikke bare et løp bare for de aller mest topptrente! Løpet er delt inn i tre forskjellige kategorier, og du velger selv om du vil løpe eller gå – eller veksle mellom begge deler. Du kan bli med i gå-gruppa hvis du ønsker mer tid til å nyte naturen, velge løpegruppa hvis du heller vil utforske terrengløping i verdensklasse, eller være med i gå/løpe-gruppa hvis du både vil gi jernet og nyte.

Camp Norway

Nytt for året er at det vil satt opp en helt egen camp for nordmenn, så her vil du bli kjent med mange andre med en lidenskap for aktivitet i naturen. For før, mellom og etter etappene står det sosiale i sentrum. I Camp Norway får alle norske deltakere bo i hytter ved vannet, være med på foredrag og peptalks, og ha det gøy sammen med andre løpeglade mennesker.
Campen er på Johanesvik Stugby og Camping i Kungshamn.

Påmeldingsfrist er 22. august 2017.

Testreisen arrangeres i samarbeid med Visit Sweden.

MELD DEG PÅ HER
LES MER OM TESTREISENE VÅRE HER
TIL FORSIDEN