Liker du å skrive og ta bilder, og drømmer om å se din tekst og bilder på trykk? Da må du sende inn bidrag i årets morsomste skrivekonkurranse!

Møtet med Kaka i Nagaland var ett av høydepunktene på bilturen. Foto: Frank Hansen

Frank Hansen, vinneren av skrivekonkurransen 2014, dro på reportasjereise til India der ett av høydepunktene var møtet med Kaka i Nagaland. Foto: Frank Hansen

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og i samarbeid med Norges største reisearrangør Ticket, inviterer Magasinet Reiselyst til ny, stor skrivekonkurranse. Send oss din beste reisereportasje og tre gode ideer til reisereportasjer du kunne tenke deg å gjøre. Vinneren får gjennomføre en av sine egne reportasjeideer og får saken på trykk i Magasinet Reiselyst!

I fjor fikk vi inn nesten 100 flotte bidrag, hvor Frank Hansen til slutt stakk av med seieren med sin reportasje om fisking i Surin-provinsen i Thailand, som du kan lese HER.

Premien var et reisegavekort hos Ticket.no på kr 5000, samt en reportasjereise til en egenvalgt destinasjon – hvor han valgte å reise til India for et bestemt møte han lenge hadde drømt om.

SAKEN FRANK SKREV FRA INDIA KAN DU LESE HER ELLER I MAI-UTGAVEN AV MAGASINET.

Så går du med en reisereporter i magen – send inn et bidrag.

Du må skrive en reportasje på minst 5000 tegn, og sende inn minimum 5 bilder til reportasjen. I tillegg må du skrive tre ideer til reportasjereiser du kunne tenke deg å vinne.

Det gjelder å forflytte seg med langsomme steg, så man ikke synker ned i gjørma. Foto: Frank Hansen

Frank Hansen vant fjorårets konkurranse med sin reportasje om fisking i Surin-provinsen i Thailand. Foto: Frank Hansen

Reisereportasje kan være så mangt. Har du møtt spesielt spennende mennesker på reise, gjennomført en utrolig tur du gjerne vil dele, eller har du mye å fortelle om et sted du har vært?

Få tankene ned på papir, legg ved noen bilder, og send inn til info@magasinetreiselyst.no

NY FRIST: 15.oktober 2015. Vinneren kåres i november 2015.

De fem beste bidragene premieres.

Magasinet Reiselyst forbeholder seg retten til å publisere alle premierte bidrag både digitalt og på print.

LES FLERE AV FJORÅRETS BIDRAG HER
Send inn ditt bidrag - så er det kanskje din reportasje som kommer på trykk i magasinet neste gang. Foto: Magasinet Reiselyst

Send inn ditt bidrag – så er det kanskje din reportasje som kommer på trykk i magasinet neste gang. Foto: Magasinet Reiselyst

Vinn din egen reportasje-ide og et reisegavekort hos Ticket.no til en verdi av 5000 kroner.

Tilbake til hovedsiden