Anette Moe (35) har skrevet flere bøker og har sin egen blogg på anettemoe.no. Nå gleder vi oss til å få høre historier fra sykkelsetet i Italia. Foto: Privat

Anette Moe (35) har skrevet flere bøker og har sin egen blogg på anettemoe.no. Nå gleder vi oss til å få høre historier fra sykkelsetet i Italia. Foto: Privat

Anette Moe (35) fra Øvrebø er vinneren av vår testreise til Italia, hun har aldri vært på sykkelferie før, men gleder seg til å utforske Italia på to hjul sammen med søsteren Suzanne Moe (24).

– Nå ble jeg overrasket, og skikkelig glad!, svarte Anette da vi ringte for å fortelle at hun var den heldige utvalgte.

Anette, som til daglig jobber som forfatter og jobbveileder i Adecco, har alltid drømt om å reise til Italia, og trekker spesielt frem olivengårder, naturen, maten og menneskene som ting hun gleder seg til å oppdage.

 – Jeg gleder meg til å lukte, føle og kjenne på stedene man sykler forbi. Jeg tror man blir bedre kjent med stedene man besøker på sykkel enn når man for eksempel kjører bil. Da får man ordentlig tid til å ta inn inntrykkene.

VI SØKER NÅ SPREKE DAMER TIL Å TESTE ØYHOPPING I KROATIA! FRIST 25. AUGUST!

Sprek tur

Og inntrykk blir det nok mange av. Turen, som er en gruppetur arrangert av Oliven Reiser, starter i Roma, der det blir to hele dager med sightseeing på to hjul, langs Den evige stads ferdselsåre Tiber, i Akveduktparken og blant antikke verdensmonumenter i det gamle Roma.

Videre går turen ut på den over 2000 år gamle, romerske veien Via Appia, gjennom idyllisk landskap, koselige langsbyer og vingårder, med overnatting på bondegård underveis. Turen avsluttes så langs Lazios fine kyst til hvitvaskede Sperlonga.

Vi gleder oss til å sende jentene på tur, og til å motta både tekst og bilder fra sykkelsetet.

Turen starter 23. september, så følg med på våre bloggsider på nettsiden, @magasinetreiselyst på Instagram og Facebook/Reiselyst for å følge turen underveis.

Turen arrangeres i samarbeid med Oliven Reiser AS.

HER ER VINNEREN AV TESTREISEN TIL ICEBUG EXPERIENCE I SVERIGE 
LES MER OM VÅRE TESTREISER
TILBAKE TIL HOVEDSIDEN