Det er lett å være romantisk i Dubai. Foto: iStock

Start dagen med frokost på senga på et av byens luksuriøse hotell, som også gjerne huser et deilig spa. Zabeel Saray har Midtøstens største spaavdeling i vakker arabisk stil, mens ikoniske Burj Al Arab har Dubais mest Instagram-vennlige spa, med utsikt mot den persiske gulf og vakre søyler med turkise og gylne detaljer.

Velger man Al Qasr derimot, er det kort vei til en romantisk abra-båttur, i kanalene som snirkler seg rundt det luksuriøse handleområdet Madinat.

Hage av hjerter

Etter en romantisk formiddag kan dere gå inn i en eventyrverden full av blomster på Dubai Miracle Garden, som er verdens største blomsterhage. Her kan man forevige den romantiske ferien med å ta et bilde inni en hjerteformet blomstertunnel.

Det er også flere strandklubber som leier ut private cabanas, hvor man kan nyte hverandres selskap og skåle med champagne. Eller hva med å få lagd to spesialdesignede parfymer i parfymesouken?

1001 natt

Man kan heller ikke dra til De forente arabiske emirater uten å ha besøkt ørkenen. Utenfor de glitrende skyskraperne strekker dramatiske sandbølger seg så langt øyet kan se.

Ri på kamel sammen, få matchene hennamalinger eller stå på sandbrett nedover sanddynene i det solen går ned blir bål og fakler tent, og de levende flammene lyser om kapp med de mange stjernene som åpenbarer seg på den svarte nattehimmelen.

Noe som er enda mer romantisk enn en ørkensafari er å sjekke inn på et ørkenresort, som for eksempel Al Maha Desert Resort & Spa. Her venter romantisk ørkenluksus og alle rommene har private svømmebasseng. Det skal godt gjøres å ikke komme hjem litt mer forelsket.

TILBAKE TIL STORBYGUIDE DUBAI

TILBAKE TIL HOVEDSIDEN